Connect with us

Ερασιτεχνικό

Αναγέννηση και Δαβουρλής διασταυρώνουν τα ξίφη τους για το πέμπτο εισιτήριο ανόδου

Published

on

Το Σάββατο (3/6) θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας μπαράζ για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν διαγράψει την δικιά τους ξεχωριστεί ιστορία στα «σαλόνια» του τοπικού πρωταθλήματος.

Αναγέννηση Πατρών και Δαβουρλής θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους το Σάββατο στις 6μ.μ. στο γήπεδο των Προσφυγικών και μια από τις δύο θα πάρουν το πέμπτο εισιτήριο που οδηγεί στην Α’ Κατηγορία.

Παιχνίδι που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων καθώς τόσο η Αναγέννηση όσο και ο Δαβουρλής υποβιβάστηκαν πέρυσι και επιθυμούν να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν.

Να θυμίσουμε από την Β’ Κατηγορία την απευθείας άνοδο πήρε από τον Α’ όμιλο η ΑΕ Ροϊτίκων ενώ από τον Β’ όμιλο η Θύελλα Αιγίου. Στα μπαράζ ανόδου πάρθηκαν ακόμα δύο εισιτήρια από τον πρώτο όμιλο ο Αχαϊκός και από τον δεύτερο όμιλο τα Καλάβρυτα.

Ο Παναιγιάλειος που κατά πάσα πιθανότατα θα κατακτήσει μέσω των μπαράζ την άνοδο στην Γ’ Εθνική δίνει την ευκαιρία για ένα ακόμα εισιτήριο ανόδου με την Αναγέννηση και τον Δαβουρλή να είναι οι τυχεροί που θα το διεκδικήσουν.

ΣΦΥΡΙΖΕΙ… Η ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας στο μεγάλο παιχνίδι όρισε την διαιτήτρια Ελένη Αντωνίου. Βοηθοί της θα είναι ο Παναγιώτης Ζούλης και η Αλεξία Σταθοπούλου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement