Connect with us

Lifestyle

Μαρία Σολωμού για το θέμα με την αεροπορική εταιρεία: «Η Ζέτα είχε χίλια δίκια – Δεν είμαστε τρελές»

Published

on

Μετά τις καταγγελίες που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια πως γνωστή αεροπορική εταιρεία δεν την άφησε να πετάξει από τη Σάμο στην Αθήνα, λόγω αργοπορίας της, η Μαρία Σολωμού έσπευσε να αναφέρει και τη δική της εμπειρία. Η ηθοποιός είπε πως σε ένα ταξίδι της, είχε χάσει την πτήση της, καθώς δεν είχε εύκαιρο το βιβλιάριο του σκύλου της.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε ξανά σε εκείνη της την εμπειρία. «Δεν ήξερα πως το σκυλί μου χρειαζόταν διαβατήριο. Εμένα το πρόβλημά μου ήταν περισσότερο με τη συμπεριφορά, τι να κάνω, να το μαντέψω; Ταξιδεύω πολύ συχνά με το σκυλί», είχε αρχικά η ίδια.

«Να ενημερωθούν κάποιες εκπομπές, που σχολιάζουν εμένα και τη Ζέτα, ότι δεν είμαστε τρελές. Η Ζέτα είχε χίλια δίκια, οι άνθρωποι δεν βγάζουν ανακοινώσεις», κατήγγειλε η Μαρία Σολωμού. Αναφερόμενη σε μια παλαιότερη εμπειρία της, η ίδια δήλωσε πως «περιμέναμε μια ώρα, χωρίς ανακοίνωση ότι υπάρχει καθυστέρηση, και όταν έγινε η επιβίβαση, έτυχε να το δω, γιατί ήμουν δίπλα».

Από πλευράς του, ο Mente Fuerte που ήταν μαζί με την Μαρία Σολωμού την ώρα της συνέντευξης, δήλωσε πως «νομίζω πως όποιος ταξιδεύει συχνά με αεροπλάνα, ξέρει για αυτή την εταιρεία».

Ροή ειδήσεων

Advertisement