Connect with us

Τοπική αγορά

Αναγνώπουλοι Farm-Συνέχεια στην σπουδαία κτηνοτροφική παράδοση

Published

on

Στα χνάρια του πατέρα τους Ευστράτιου Αναγνώπουλου, βαδίζουν τα τρία αδέρφια Γιώργος, Κώστας και Γιάννης.  Η κτηνοτροφία αποτελεί οικογενειακή παράδοση και έφτασε η ώρα το φρέσκο και ποιοτικό κρέας να φτάσει απευθείας από τους παραγωγούς στους καταναλωτές.

Και εγένετο το κρεοπωλείο “Αναγνώπουλοι Farm” στην Αμαλιάδα, στην συμβολή των οδών Ευαγγελιστρίας και Κολοκοτρώνη, το οποίο εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο παρουσία πλήθους κόσμου.

Παρόντα ήταν όλα τα μέλη της οικογένειας του Ευστράτιου και της Ιωάννας Αναγωπούλου. Οι γιοι Γιώργος, Κώστας, Γιάννης, που ανέλαβαν τα ηνία για να οδηγήσουν την παράδοση που έχουν δημιουργήσει στη νέα εποχή, αλλά και οι κόρες, Θεοδώρα που συμμετέχει ενεργά στη νέα αυτή προσπάθεια και η Ντίνα, η Νικολία και η Χριστίνα που στηρίζουν με κάθε τρόπο το νέο αυτό βήμα της οικογένειας…

Αλλά και ο κόσμος τίμησε το ξεκίνημα του νέου κρεοπωλείου με την εμπιστοσύνη του και τις αγορές του, αλλά και με την παρουσία του την βραδιά των εγκαινίων.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν οι βουλευτές Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης και Διονυσία Αυγερινοπούλου, ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτ. Ελλάδας, Θοδωρής Βασιλόπουλος, ο Βοηθός Περιφερειάρχη με αρμοδιότητες σε θέματα συντονισμού των παραγωγικών τάξεων και συνεταιριστικής αγροτικής πολιτικής στις ομάδες παραγωγών για την Π.Ε. Ηλείας Χρήστος Μπιλίρης, ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης.

Ακόμα είδαμε αρκετούς επιχειρηματίες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής να είναι παρόντες, όπως και γνωστούς επαγγελματίες στο χώρο της πώλησης κρέατος στον Πύργο, που διατηρούν φιλικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις με την οικογένεια Αναγνώπουλου.

Ξεχωριστή και τιμητική παρουσία στα εγκαίνια ήταν αυτή του Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Αθανασίου Β’ που γνωρίζει εδώ και χρόνια, ο οποίος τέλεσε και τα εγκαίνια μαζί με ιερείς της περιοχή της Αμαλιάδας.

Και φυσικά μετά το πέρας της τελετής, κέρασαν τον κόσμο με λαχταριστά εδέσματα που έχουν ως βάση τους τα φρέσκα προϊόντα παραγωγής τους.

Η οικογένεια Αναγνώπουλου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν με κάθε τρόπο στην χαρά της δημιουργίας του νέου κρεοπωλείου τους και τους πελάτες που τους επιλέγουν για τα φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα τους…

Ροή ειδήσεων

Advertisement