Connect with us

Αθλητισμός

Basket League: Κανονικά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, παρά το τριήμερο εθνικό πένθος

Published

on

Το τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε για το πολύνεκρο ναυάγιο στα ανοιχτά της Πύλου, δεν θα οδηγήσει στην αναβολή του τέταρτου αγώνα της σειράς των τελικών της Basket League όπως ανακοίνωσε η Γ.Γ.Α.

Παναθηναϊκός κι Ολυμπιακός θα μπουν στο παρκέ του ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης (15/6 στις 21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το matchcenter του SPORT24), με τους Πειραιώτες να θέλουν την νίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους πράσινους να ψάχνουν το αποτέλεσμα για το 2-2 που θα οδηγήσει στο Game 5 της Κυριακής.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κορομηλάς, Παπαπέτρου, Θεονάς.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα (15/6) το πρωί όλα τα δεδομένα έδειχναν ότι θα γίνει κανονικά το τζάμπολ και το μόνο που χρειαζόταν ήταν η διευκρίνηση από πλευράς της υπηρεσιακής κυβέρνησης, η οποία ήρθε με την ανακοίνωση της Γ.Γ.Α, όπου έγινε γνωστό ότι το τριήμερο πένθος σημαίνει ότι θα αναβληθούν μόνο οι εορταστικές εκδηλώσεις και όχι οι αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γ.Γ.Α:

«Το τριήμερο εθνικό πένθος αφορά στην αναστολή των εορταστικών εκδηλώσεων. Οι αγωνιστικές εκδηλώσεις δεν εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία, οπότε οι προγραμματισμένες στο τριήμερο αγωνιστικές εκδηλώσεις δύνανται να διεξαχθούν, εκτός αν η διοργανώτρια αρχή αποφασίσει διαφορετικά. Αυτονόητη θεωρείται η τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας του πρόσφατου Ναυαγίου στα ανοικτά της Πύλου που έχει προκαλέσει παγκόσμια θλίψη».

Πηγή: Sport24. gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement