Connect with us

Τοπική αγορά

ΠΑΤΡΑ: Χαμηλές προσδοκίες από τα εμπορικά μαγαζιά για το καλοκαίρι

Published

on

Δεν λέει να ανέβει η εμπορική κίνηση στην αγορά της Πάτρας, με τους εμπόρους να κρατούν ένα μικρό καλάθι για τη συνέχεια του καλοκαιριού, ξέροντας ότι το ενδιαφέρον του κόσμου για ψώνια είναι ακόμα μικρότερο την περίοδο αυτή.

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες που ασχολούνται με τον ρουχισμό και τα υποδήματα το ενδιαφέρον του κόσμου για να αγοράσει καλοκαιρινά είδη, όπως για παράδειγμα ένα μπλουζάκι, μια βερμούδα, ένα μαγιό ή ακόμα και ένα σορτσάκι, είναι αρκετά μικρό σε αυτόν τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.

Δεν βοήθησε βέβαια σε αυτό και ο καιρός που παραμένει ασταθής έως τώρα, όμως, η ελπίδα των καταστημάτων με ρούχα, υποδήματα και είδη εποχής είναι ότι αρκετοί περιμένουν την έναρξη των καλοκαιρινών εκπτώσεων για να ψωνίσουν.

Αλλά και πάλι ο πήχης θα κινηθεί σε ένα χαμηλό επίπεδο. Ο κόσμος φαίνεται ότι δεν διαθέτει χρήματα για αγορές αυτού του είδους, προτιμάει να χαλάει όσα του περισσεύουν σε αναψυχή και ταξίδια και ειδικότερα την καλοκαιρινή περίοδο αυτό είναι κάτι ακόμα πιο έντονο. Οπότε τα μαγαζιά κρατούν μικρό καλάθι για το καλοκαίρι και ενώ οι υποχρεώσεις τρέχουν.

Ροή ειδήσεων

Advertisement