Connect with us

Παναχαϊκή

Κοντή γιορτή-Μέχρι την Πέμπτη θα φανεί ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας

Published

on

Δεν είναι όλα μέλι γάλα στην Παναχαϊκή και τίποτα δεν είναι κρυφό. Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ ακόμα δεν έχει δει… το χρώμα του χρήματος και αυτό τους έχει εξοργίσει και άδικο δεν έχουν. Όμως το μαρτύριο σε τρεις ημέρες τελειώνει και θα φανεί ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας.

Την Παρασκευή (30/6) λήγουν τα συμβόλαια σε μια εντεκάδα παικτών κι ο Πέτρος Σταθάκης θα πρέπει να πληρώσει τους μισθούς που οφείλει για να υπάρξουν συζητήσεις ανανεώσεων. Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που ακόμα και να τακτοποιηθούν οι οφειλές τους θέλουν να αποχωρήσουν μην έχοντας όρεξη να τραβήξουν τα περσινά.

Όπως και να έχει μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες των ανανεώσεων αλλιώς τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά. Οι παίκτες λοιπόν που τελειώνει το συμβόλαιό τους και μένουν ελεύθεροι είναι οι Κάρλος, Σίλβα, Λαρέα, Χαντί, Κοντοχρήστος, Λινάρδος, Μικές, Στεργίδης, Μπουρλάκης, Ρουγκάλας και Μυτίδης.

Και οι ένδεκα αυτοί ποδοσφαιριστές είναι άνω των ηλικιακών ορίων και αυτό συνεπάγεται ότι για να μείνουν στην Παναχαϊκή πρέπει να εξοφληθούν.

Μην ξεχνάμε ότι η ΠΑΕ στο μεταγραφικό παζάρι έχει περιορισμένο αριθμό μεταγραφών άνω των 25 ετών ανεξαρτήτως υπηκοότητας, και απεριόριστο αριθμό αλλοδαπών κάτω των 23 χρόνων (γεννηθέντες από 1/1/2001) και Ελλήνων κάτω των 25 (γεννηθέντες από 1/1/1999).

 

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ

Δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπαθούν να μπουν στο μυαλό του Πέτρου Σταθάκη και να καταλάβουν το πώς σκέφτεται να κινηθεί. Το ίδιο κάνουμε και εμείς αρκετές φορές και έχουμε αναρωτηθεί γιατί ενώ αρχικά είχε ενημερώσει τους παίκτες ότι θα τους καταθέσει κάποια χρήματα το αργότερο μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή, ποτέ δεν το έκανε.

Και προσπαθώντας να μπούμε… μέσα στο μυαλό του, πιθανόν ο Πέτρος Σταθάκης περιμένει αρχικά σήμερα να δώσει και επίσημα τα χέρια με τον Γιώτη Τσαλουχίδη και τον Κώστα Γεωργιάδη. Η όποια συμφωνία προφορική δεν σημαίνει ότι είναι και κλεισμένη στην Παναχαϊκή. Το σημερινό ραντεβού θα έχει τις τελικές συμφωνίες καθώς και τις υπογραφές. Ο Πέτρος Σταθάκης λοιπόν ίσως και γι’ αυτό το λόγο τρενάρει… τις πληρωμές και θα τεκμηριώσουμε αμέσως το γιατί. Όταν έρθει η συμφωνία και επίσημα με Τσαλουχίδη- Γεωργιάδη ο Πέτρος Σταθάκης θα τους ζητήσει ποιους παίκτες θέλουν στην ομάδα. Ο Τσαλουχίδης και ο Γεωργιάδης ήδη έχουν αποφασίσει ποιους από τους περσινούς κοκκινόμαυρους θέλουν στο ρόστερ, οπότε εν συνεχεία ο Σταθάκης θα καταθέσει κάποιους μισθούς και θα έρθει σε εκ νέου συμφωνία με τους κοκκινόμαυρους. Τους υπόλοιπους παίκτες που ίσως δεν είναι στα πλάνα των Γεωργιάδη-Τσαλουχίδη δεν θα τους τακτοποιήσει και θα προχωρήσουν όπως είναι αναμενόμενο σε προσφυγές. Εκεί ο Σταθάκης μπορεί να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που έχει καθώς αυτές θα αρχίσει να τις πληρώνει από την επόμενη χρονιά.

Τέλος το άλλο σενάριο είναι ότι λεφτά δεν υπάρχουν και περιμένει ίσως κάποια χορηγία για να καλύψει ό,τι μπορεί.

Όμως με το τελευταίο δυστυχώς η Παναχαϊκή δεν έχει ούτε παρόν ούτε μέλλον και μια ακόμα χρονιά θα είμαστε έμπα ψυχή, έβγα ψυχή.

 

ΑΥΡΙΟ ΤΟ Δ.Σ.

Αύριο (14:00) εν τέλει θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League 2

Στη συνεδρίαση θα επικυρωθεί η βαθμολογία στον Α’ και Β’ όμιλο της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 και πολλά άλλα θέματα όπως τα τηλεοπτικά δικαιώματα της αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024, πότε θα έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα αλλά και η ΚΥΑ για τα έσοδα από το στοίχημα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement