Connect with us

Παναχαϊκή

Προχωρούν με Γεωργιάδη- Τσαλουχίδης- Έλυσε το συμβόλαιό του ο Παπαχρονόπουλος

Published

on

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα το ραντεβού του επικεφαλής της Παναχαϊκής Πέτρου Σταθάκη με τον προπονητή Κώστα Γεωργιάδη και τον τεχνικό διευθυντή Γιώτη Τσαλουχίδη.

Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι και οι τρεις τους συζητούσαν μέχρι της 1 τα μεσάνυχτα ενώ στην συνέχεια δείπνησαν σε μαγαζί της πόλης. Οσο αφορά τις εξελίξεις σήμερα, Πέμπτη θα ξεκινήσουν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές ώστε μέχρι αύριο που λήγει η προθεσμία να γίνουν οι πληρωμές και οι ανανεώσεις.

Ο Κώστας Γεωργιάδης έχει ζητήσει να ανανεωθούν τα συμβόλαια που λήγουν, πλην του Παπαχρονόπουλου που έμεινε ελεύθερος και βρίσκεται κοντά σε ομάδα Super League 2.

Οπως αναφέραμε οι Γιώτης Τσαλουχίδης και Κώστας Γεωργιάδης για να έρθουν στην Παναχαϊκή έχουν πάρει διαβεβαιώσεις απο ανθρώπους του Βορρά που θέλουν να εμπλακούν στην ΠΑΕ. Το θέμα είναι ότι οι συγκεκριμένοι δεν τους ενδιαφέρει και τόσο να φαίνονται όμως ζητούν κάποιες απο τις μετοχές καθώς θα βάλουν τα χρήματά τους και εδώ ακόμα δεν γνωρίζουμε ποια η στάση του Πέτρου Σταθάκη αν δηλαδή αυτό επιθυμεί να γίνει ή όχι.

Φυσικά όλοι περιμένουμε μια επίσημη ανακοίνωση απο την ΠΑΕ που ακόμα τηρεί σιγή ιχθύος.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement