Connect with us

Ελλάδα

Ρόδος: Συνελήφθη 23χρονος για τον βιασμό Ιρλανδής τουρίστριας

Published

on

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται 23χρονος από τη Ρόδο, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας 20χρονης Ιρλανδής στο Φαληράκι.

Ο 23χρονος συνελήφθη πριν από λίγες ώρες από αστυνομικούς που χειρίζονταν την υπόθεση, μετά την καταγγελία της νεαρής τουρίστριας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στους αστυνομικούς η 20χρονη Ιρλανδή, το βράδυ της Δευτέρας ενώ διασκέδαζε σε μπαρ στο Φαληράκι, κοντά στα ξημερώματα έφυγε από εκεί με άγνωστο άνδρα.

Η ίδια είπε ότι ξύπνησε μερικές ώρες αργότερα έχοντας απώλεια μνήμης για το τι είχε συμβεί από την έξοδό της από το μπαρ και έπειτα, και χωρίς το εσώρουχό της. Επίσης, δεν βρήκε την τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα rodiaki.gr.

Η 20χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στο ΑΤ Αρχαγγέλου τονίζοντας ότι η μνήμη της άρχισε να επιστρέφει σταδιακά. Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους κατάφεραν να διαλευκάνουν την υπόθεση, καταλήγοντας στον 23χρονο, ο οποίος φέρεται ως ο δράστης του βιασμού της κοπέλας.

Ο ίδιος συνελήφθη και αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, για τα περαιτέρω, συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement