Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα

Published

on

Η ενότητα του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας με τα αφιερώματα σε μεγάλους Έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές συνεχίζεται στις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουλίου στο Δημοτικό Θερινό Θέατρο με τη συναυλία  για το Γιώργο Ζαμπέτα.

Το κοινό της Πάτρας θα έχει την τύχη να απολαύσει αγαπημένα τραγούδια του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, τραγουδιστή και ξεχωριστού δεξιοτέχνη του μπουζουκιού. Στη διάρκεια του καλλιτεχνικού του βίου ο Γιώργος Ζαμπέτας  έγραψε περισσότερα από 250 τραγούδια, ενώ συμμετείχε σε πάρα πολλές κινηματογραφικές ταινίες.

Η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων με την Ρίτα Αντωνοπούλου, τον Γιάννη Διονυσίου και την Ασπασία Στρατηγού  θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό  πρόγραμμα του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή σε μουσική διεύθυνση Αναστάσιου Συμεωνίδη και ενορχηστρώσεις-κιθάρα Μανόλη Ανδρουλιδάκη. Καλλιτεχνική Διεύθυνση Βάγια Ζεπάτου.

Τα αφιερώματα αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους σταθμούς των φετινών εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος της Πάτρας.

Συμμετέχουν:

Ρίτα Αντωνοπούλου, Γιάννης Διονυσίου, Ασπασία Στρατηγού,

Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση Ορχήστρας, Βάγια Ζεππάτου.

Eνορχηστρώσεις – επιμέλεια προγράμματος, Μανόλης Ανδρουλιδάκης.

Την συναυλία διευθύνει ο μαέστρος Αναστάσιος Συμεωνίδης.

Κλασική Κιθάρα, Μανόλης Ανδρουλιδάκης.

Κόντρα Μπάσο, Ηλίας Καρκαβέλιας.

Τύμπανα, Γιάννης Καρακασίδης.

Ηχητικός Σχεδιασμός, Διονύσης Μπάστας.

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10.00€, φοιτητών 7.00€ ομαδικό άνω των 20 ατόμων 5.00€

Σημεία προπώλησης: Ταμείο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΠΑΤΡΑΣ, 2610.273.613, -Δισκοπωλείο JOE RECORDS, (Καραϊσκάκη 134, Πάτρα, τηλ. 2610.620.673), – Βιβλιοπωλείο ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ (Κορίνθου 274, Πάτρα, τηλ. 2610.273.287)

Ηλεκτρονική διάθεση από την πλατφόρμα https://www.ticketservices.gr

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement