Connect with us

Παναχαϊκή

Παναχαΐκή: Άλλο ένα θερινό θρίλερ με πολλά σενάρια για το φινάλε του

Published

on

“Τι θα γίνει επιτέλους με την Παναχαϊκή μας”; Το τηλεφωνικό κέντρο της “ΓΝΩΜΗΣ” δέχεται καθημερινά τηλεφωνήματα αγωνίας από φιλάθλους του συλλόγου που αγωνιούν για την επόμενη ημέρα.

Έχουμε φτάσει αισίως στις 17/7 και στην “κοκκινόμαυρη” ομάδα δεν κινείται φύλλο.

Ουδείς γνωρίζει με σιγουριά το τι μέλλει γενέσθαι, με την πατρινή ομάδα να έχει μόλις επτά ημέρες περιθώριο για να δηλώσει συμμετοχή στη Superleague 2.

Και να το πράξει, κανείς δεν εγγυάται πως η εταιρεία θα καταστεί βιώσιμη. Προσφυγές έρχονται κατά κύματα, οι υποχρεώσεις σε τρίτους είναι αδιευκρίνιστες, στο προσωπικό οφείλονται μισθοί μηνών και το τοπίο είναι πιο θολό από ποτέ. Η αξιοπιστία της Παναχαϊκής έχει πληγεί και τα χτυπήματα είναι απανωτά. Ουδείς γνωρίζει αν υφίσταται εμπλοκή της στην υπόθεση του στοιχηματισμού, την οποία οι ελληνικές και διεθνείς αρχές επιθυμούν να φτάσουν μέχρι τέλους. Ο αθλητικός εισαγγελέας ερευνά εκ νέου τις αρχειοθετημένες υποθέσεις της sportradar, στις οποίες συμπεριλαμβάνονταν και αγώνες της “κοκκινόμαυρης” ομάδας, ενώ δημοσιεύματα σε ΜΜΕ της πρωτεύουσας αναφέρονται σε εμπλοκή δέκα ομάδων.

Η ερασιτεχνική έχει δείξει εδώ και καιρό την ανεπάρκειά της και “τρέμει” στην ιδέα πως το ποδοσφαιρικό τμήμα θα περιέλθει ξανά στα χέρια της. Οι φορείς της πόλης, σφυρίζουν αδιάφορα όπως πάντοτε και ο χρόνος κυλάει χωρίς καμία ουσιαστική εξέλιξη.  Δικηγόροι και παρατρεχάμενοι καθησυχάζουν για ομαλή έκβαση της υπόθεσης, με τον φερόμενο ως επενδυτή Τζιμ Αντωνάκα, να κάνει κάλεσμα στους φιλάθλους του Αιολικού για συσπείρωση. Μήπως χρησιμοποιεί την Παναχαϊκή για να συσπειρώσει τις δυνάμεις του νησιού, προκειμένου να μαζευτούν οι πόροι για να δηλώσει συμμετοχή ο Αιολικός;

Ποιος μπορεί να μας δώσει απαντήσεις για όλα αυτά τα ερωτήματα; Γιατί κάθε θερινή περίοδος αποτελεί εφιάλτη για την Παναχαΐκή, τους διοικούντες της και τους φιλάθλους της;

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement