Connect with us

Παναχαϊκή

Η κλεψύδρα αδειάζει-Σήμερα, αύριο όλα θα ξεκαθαρίσουν με το τι μέλλει γενέσθαι με την Παναχαϊκή

Published

on

Η θερμοκρασία έχει πιάσει… κόκκινο με τον χρόνο να «αδειάζει» και η όποια αλήθεια θα φανεί πολύ σύντομα, όμως πρέπει όλα να βγουν στο φως.

Δηλαδή, οι διαπραγματεύσεις, πόσοι υπήρχαν στις συζητήσεις, πόσοι ζήτησαν να εμπλακούν με την ιστορική ομάδα και γενικά να υπάρξει επιτέλους μια ξεκάθαρη τοποθέτηση από την ΠΑΕ.

Δεν φτάνει να μάθουμε αν η ομάδα απλά δηλώσει συμμετοχή στην Super league 2 ή τελικά δεν τα καταφέρει και υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική. Ο κόσμος θέλει και πρέπει να μάθει – ακόμα και αν παραμείνει στην δεύτερη κατηγορία- ποια είναι τα δεδομένα και πώς θα πορευτεί στο πρωτάθλημα ή τι δεν πήγε καλά και οδηγούμαστε σε νέο αφανισμό…

Από ψεύτικες δηλώσεις χόρτασε… και αυτή τη φορά οι κουβέντες της ΠΑΕ πρέπει να είναι καθαρές απέναντι σε όλους αυτούς που ενδιαφέρονται για την κοκκινόμαυρη ομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή την στιγμή η Παναχαϊκή φαίνεται να βρίσκεται σε μια από τις χειρότερες στιγμές της με τον κόσμο της να έχει αγανακτήσει τόσο, όσο δεν πάει άλλο.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ;

Σήμερα λοιπόν υποτίθεται ότι υπάρχουν και ραντεβού με ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα γίνει κάποιος διακανονισμός για τα δεδουλευμένα τους όμως από την πλευρά της «Γ» κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται καθώς οι παίκτες αναφέρουν ότι ουδέποτε τους πήρε κάποιος από την ΠΑΕ. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι όσοι είχαν στείλει εξώδικα προχώρησαν και σε προσφυγές.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ

Από την άλλη πλευρά κύκλοι της ΠΑΕ ανέφεραν στη «Γ» ότι όλα έχουν γίνει όπως έπρεπε με τους ανθρώπους ή τον φερόμενο επιχειρηματία για να αναλάβει την Παναχαϊκή και πλέον αναμένεται η τελική απάντηση. Αν δηλαδή προχωρήσουν ή κάνουν πίσω. Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο χωρίς να αναφέρουν κάτι παραπάνω.

Δηλαδή ποιος είναι αυτός ο επιχειρηματίας, τι ρόλο θα έχει στην ΠΑΕ και ποιο το σχέδιο για τη φετινή χρονιά.

Όσον αφορά το ότι έχουν αργήσει χαρακτηριστικά οι κύκλοι της ΠΑΕ ανέφεραν ότι αν όλα πάνε καλά θα υπάρχουν και χρήματα έτσι ώστε να τακτοποιηθούν άμεσα όλα όσα χρειάζονται για να ξεκινήσει η ομάδα.

 

 

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement