Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επίσκεψη Πέτρου Ψωμά στο Καραμανδάνειο, συνάντηση με Ασπασία Ρηγοπουλου

Αντιπροσωπεία του σπιράλ ενημερώθηκε και ενημέρωσε τη διοίκηση και το προσωπικό

Published

on

Με την Διοικήτρια του Καραμανδάνειου Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών, Ασπασία Ρηγοπούλου συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς, κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο, στο πλαίσιο των επαφών του με τοπικούς φορείς.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με ενημέρωση εκατέρωθεν, για την πορεία του νοσοκομείου και την προεκλογική εκστρατεία της δημοτικής παράταξης.

Ο Πέτρος Ψωμάς συνεχάρη την Ασπασία Ρηγοπούλου για την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων της και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της. Εξέφρασε ταυτόχρονα το ενδιαφέρον της δημοτικής του παράταξης για τα ζητήματα που αφορούν το Καραμανδάνειο, θυμίζοντας την πάγια στήριξη του σπιράλ και την υποστήριξη όλων των δίκαιων αιτημάτων που το αφορούν, κάθε φορά που αυτά απασχολούν το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πατρέων.

Τα μέλη του σπιράλ άκουσαν με ικανοποίηση πως τα κύρια κενά στελέχωσης του Καραμανδάνειου έχουν καλυφθεί και πως η λειτουργία του έχει εξομαλυνθεί, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του επιστημονικού και λοιπού προσωπικού και στην αρμονική ςσχέση που υπάρχει μεταξύ της διοίκησης και των εργαζομένων. Η Ασπασία Ρηγοπούλου ενημέρωσε, εξάλλου, και για μια σειρά από έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί ή βρίσκονται στο στάδιο των μελετών. Μεταξύ άλλων τα μέλη του σπιράλ που συνόδευαν τον Πέτρο Ψωμά ενημερώθηκαν για τη συμβασιοποίηση του εμβληματικού έργου του Μαγνητικού Τομογράφου, την ανακαίνιση όλων των δωματίων των ασθενών, τους ελαιοχρωματισμούς και την τοποθέτηση τεντών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του νοσοκομείου, την ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης της νέας πτέρυγας χειρουργείου και τη μελέτη για την εξοικονόμηση ενέργειας στο πλαίσιο σχετικού προγράμματος που αφορά δημόσια κτίρια.

Ο Πέτρος Ψωμάς μίλησε για τη μοναδικότητα αυτού του νοσοκομείου παίδων, για τη διαχρονική στήριξη που ο Δήμος Πατρέων οφείλει να δίνει στο Καραμανδάνειο, ενώ εστίασε στην ανάγκη συνεργασιών και εξωστρέφειας, προκειμένου να παρέχονται έγκαιρα και σωστά οι απαραίτητες υπηρεσίες σε όσους τις έχουν ανάγκη. Είχε την ευκαιρία να αναπτύξει το κοινωνικό πρόγραμμα του σπιράλ για τον Δήμο Πατρέων και την προτεραιότητα που η παράταξη δίνει τόσο στο παιδί, όσο και στο τρίπτυχο πρόληψη – ευαισθητοποίηση – ενημέρωση των δημοτών για θέματα υγείας. Μίλησε, τέλος, για την απαραίτητη αξιοποίηση ιδιαίτερων ευκαιριών όπως η προτεινόμενη αδελφοποίηση του Καραμανδάνειου με παιδικό νοσοκομείο του Σαιντετιέν της Γαλλίας, στο πλαίσιο της αντίστοιχης αδελφοποίησης των δύο πόλεων, με πολλαπλά οφέλη για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για τους ασθενείς και για την πόλη.

Η Ασπασία Ρηγοπούλου συνοδευόταν από τον Φώτη Δημακόπουλο, εκπρόσωπο των εργαζομένων στη διοίκηση του νοσοκομείου και αναπληρωτή προϊστάμενο τεχνικών υπηρεσιών και την Κωνσταντίνα Σιάμου, διευθύντρια των διοικητικών υπηρεσιών. Από το σπιράλ στην επίσκεψη συμμετείχαν ο δημοτικός σύμβουλος Θάνος Δούρος, η Γραμματέας Εύα Αθανασοπούλου, η συντονίστρια της Ομάδας #Κοινωνία Ελένη Χριστοπούλου και τα μέλη και υποψήφιοι της παράταξης: Στέφανος Δημητρόπουλος, Σταύρος Κουτουλογένης, Μάκης Κουλούρης, Γιώργος Μπατάλης, Δημήτρης Παπαλάμπρου, Μανουέλα Σακοράφα, Θωμάς Σοφίας, Αλέξης Χριστακόπουλος και Τάκης Χρονόπουλος.

 

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί δείτε στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Πέτρου Ψωμά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο: https://youtube.com/shorts/Y0kDdvdRZz8?feature=share

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement