Connect with us

Πολιτισμός

Σήμερα, αύριο και την Τετάρτη το Δημοτικό Θερινό Θέατρο θα φιλοξενήσει τρεις ενδιαφέρουσες παραστάσεις

Published

on

Γεμάτο θέαμα θα είναι το τριήμερο, από σήμερα έως και μεθαύριο Τετάρτη, καθώς στο Δημοτικό Θερινό Θέατρο θα φιλοξενηθούν τρεις ενδιαφέρουσες παραστάσεις, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ «ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ»
Σήμερα στις 9.30 το βράδυ παρουσιάζεται η παράσταση «Άνδρες με τα όλα τους» σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου, της σκηνοθέτιδας όλων των μεγάλων μιούζικαλ. Το έργο που γράφτηκε το 1987 από τους Stephen Sinclair και Anthony McCarten, είναι προσαρμοσμένο στη σημερινή πραγματικότητα.
Σε μια Αθήνα, μετά την πανδημία και μέσα στην ενεργειακή κρίση, έξι άντρες εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, με μόνο κοινό το ότι μένουν στην ίδια γειτονιά, έχουν μείνει άνεργοι. Στην απελπισία τους και μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις, αποφασίζουν να κάνουν όλοι μαζί ένα σόου με στριπτίζ, για να μπορέσουν να βγάλουν χρήματα και να σώσουν ό,τι προλαβαίνουν από τις ζωές τις δικές τους και των οικογενειών τους. Μόνο που κανείς απ’ αυτούς δεν ξέρει να χορεύει και κυρίως να γδύνεται! Μια παράσταση γεμάτη γέλιο, ανατροπές, ανθρώπινες ιστορίες, αγάπη, χορό, μουσική και στριπτίζ!
ΠΟΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Άντρες: Μάρκος: Αντώνης Λουδάρος, Βασίλης: Σωτήρης Καλυβάτσης, Αριστείδης: Γιώργος Γαλίτης, Βρασίδας: Ησαΐας Ματιάμπα, Μίλτος: Θανάσης Πατριαρχέας, Έντι: Ντάνιελ Νούρκα.
Γυναίκες: Αλίκη: Ελένη Καρακάση, Σοφία: Παρθένα Χοροζίδου, Μαρίνα: Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Άννα: Άννα-Μαρία Κόρνια και η Βίκυ Κάβουρα.
Θέμις Μαρσέλλου: Σκηνοθεσία και απόδοση – διασκευή κειμένου.
Μαίρη Τσαγκάρη: Σκηνικά.
Παναγιώτα Κοκκορού: Κοστούμια.
Νικόλας Γουάστωρ: Ενορχήστρωση, μουσική διδασκαλία, μουσική επιμέλεια.
Άννα Αθανασιάδη: Χορογραφία.
Μελίνα Μάσχα: Φωτισμοί.
Σοφία Δριστέλα: Συνεργάτρια Ενδυματολόγου.
Νίκος Ζήκος: Φωτογραφίες.
Στέφανος Παπαδόπουλος: Τρέιλερ.
Μαρία Βασιλάτου: Βοηθός σκηνοθέτη.
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement