Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σεμινάριο Νομικών Συμβουλών για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ Κ.Σ. Π.Ε. Αχαΐας

Published

on

 

 

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Κ.Σ. Π.Ε. Αχαΐας, σε συνέχεια της επιτυχημένης δράσης «Νομικές Συμβουλές», που αφορούσε υπηρεσίες Νομικής Συμβουλευτικής μέσω ατομικών νομικών συνεδριών για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ Κ.Σ. Π.Ε. Αχαΐας, συνεχίζει να στηρίζει τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ, διοργανώνοντας ένα σεμινάριο «Νομικών Συμβουλών», που προσφέρεται στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του Προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD 2015-2016.

Οι ωφελούμενοι, θα έχουν τη δυνατότητα να συνδιαλεχθούν με έμπειρους Νομικούς Συμβούλους, επί ειδικών νομικών θεμάτων (φορολογικές συμβουλές, δανειακές υποχρεώσεις, διαχείριση χρεών κ.α.), να ενημερωθούν για εργασιακά θέματα και ζητήματα, Ασφαλιστικού Δικαίου, καθώς και να λάβουν συμβουλευτική καθοδήγηση για θέματα σε επίπεδο πρόνοιας και αύξησης της πρόσβασης σε δημόσιες υπηρεσίες, κοινωνικές δομές και δομές υγείας της Π.Ε. Αχαΐας κ.α..

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023, στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής), με ώρα έναρξης στις 6:00 το απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι, ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο: 2611 100230, από 9:00-17:00 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή να επισκεφτούν την εφαρμογή/ιστοσελίδα mypdeteba.gr.

Το σεμινάριο Νομικών Συμβουλών προσφέρεται από την  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Προγράμματος «Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων ΤΕΒΑ/FEAD 2015–2016 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015-2016 ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ (ΚΩΔ. ΟΠΣ 5000168). 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement