Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ανανέωσε και ο νεαρός Παντελής Βιλανάκης στον Παναιγιάλειο

Published

on

 

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής από το περυσινό ρόστερ ανανέωσε την συνεργασία του στον Παναιγιάλειο και για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Πρόκειται για τον 19χρονο επιθετικό Παντελή Βιλανάκη που είχε έρθει από την Πάτρα 2005 και είναι στρατευμένος, συμφώνησε να παραμείνει στο ρόστερ του Παναιγιάλειου. Μαζί με τον Αιγιώτη νεαρό επιθετικό Ανδρέα Τσεκούρα, θα είναι σε θέση να καλύψουν δύο από τις υποχρεωτικές πέντε θέσεις νεαρών ποδοσφαιριστών στις αποστολές της ομάδας. Η μελανόλευκη διοίκηση καλωσόρισε κι αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές ύστερα από τις άλλες ανανεώσεις που είχαν προηγηθεί και ήταν οι Νίκος Μαυρούλιας, Νίκος Βλάχος, Νίκος Μαχαίρας, Κώστας Αρβανίτης, Θόδωρος Κοτσόκολος, Παύλος Λιάτος, Πάνος Σκούτας, Ανδρέας Τσεκούρας.

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΡΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Σιγά σιγά ο Παναιγιάλειος, αρχίσει και βάζει «μπρος» και ύστερα από τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, ήρθαν να κλειστούν και τα φιλικά παιχνίδια, που θα λάβουν χώρα τον προσεχή Αύγουστο. Η αρχή θα γίνει με την Θύελλα Αιγίου στις 12/8 (18:30) στο γήπεδο της Αβύθου. Πέντε μέρες αργότερα (17/8), θα βρεθεί στο γήπεδο Ταύρου (19:00) για να αναμετρηθεί με τον Φωστήρα και στις 28 Αυγούστου θα υποδεχτεί στην Άβυθο (18:30) τον Άρη Πετρούπολης.

ΠΕΝΤΕ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Πέντε ομάδες που συμμετείχαν στα μπαράζ και δεν κατάφεραν να ανέβουν στην τρίτη κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα, στη Γ’ Εθνική θα αγωνίζονται τη νέα περίοδο οι Ελλάς Σύρου, Αναγέννηση Επανομής, Εορδαϊκός, Περαμαϊκός και ΑΟ Χαϊδαρίου, καθώς θα καλύψουν τα κενά των ομάδων: Ηρόδοτος, Ηρακλής Λάρισας, ΠΑΟ Ρουφ, Απόλλωνα Λάρισας και Φοίνικα Ν. Επιδαύρου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement