Connect with us

Στοίχημα

Ανεβαίνει «Γολγοθά» η Ελλάδα, δίκαιο φαβορί η Γουέστ Χαμ

Published

on

 

Στη 2η φάση έφτασε το Μουντομπάσκετ και η Ελλάδα έχει δύσκολο έργο απέναντι στη Λιθουανία. Ζέσταμα για ένα «καυτό» Σ/Κ με δράση σε Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία όσον αφορά τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

  1. Λιθουανία – Ελλάδα (15:40)

Έναρξη της 2ης φάσης του Μουντομπάσκετ, με τη Λιθουανία να τερματίζει στην 1η θέση του 4ου ομίλου, παίζοντας καλό μπάσκετ. Πολύ καλή μέσα στη ρακέτα, άριστα τον τομέα των ριμπάουντ. Η Ελλάδα έμεινε στη σκιά των Ηνωμένων Πολιτειών στον όμιλο της, κερδίζοντας στο φινάλε τη Νέα Ζηλανδία. Ψυχωμένη η τελευταία εμφάνιση, με Παπαπέτρου και Λαρεντζάκη να είναι παραγωγικοί. Υπερέχει σε όλους τους τομείς η Λιθουανία και μπορεί να φτάσει στη νίκη επί της «γαλανόλευκης». Ο άσος με χάντικαπ 7,5 πόντων καλύπτεται θεωρητικά, «αγοράζουμε» απόδοση στο 1.90.

Ρουλέτα – Πως παίζεται και όσα πρέπει να ξέρεις για να κερδίσεις!

  1. Κάντιθ – Βιγιαρεάλ (20:30)

Στην Ισπανία, η Κάντιθ έχει ξεκινήσει με 1-1-1 και βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Στο τελευταίο της ματς έφερε 1-1 με την Αλμερία, δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις. Εντός έδρας είναι αρκετά καλή, έχοντας σερί 4-1-0. Η Βιγιαρεάλ πήρε μέρος σε… παράσταση κόντρα στην Μπαρτσελόνα, δεν κατάφερε όμως να χαμογελάσει (ήττα 4-3). Με 1-0-2 στα τρία πρώτα ματς, ψάχνει τις νίκες που θα τις δώσουν ώθηση για τη συνέχεια. Ομάδες που αμυντικά δε λένε πολλά, αντιθέτως μπροστά γίνεται δουλειά, εξ ου και ποντάρουμε στο G/G του 1.70.

  1. Κηφισιά – Ατρόμητος (21:00)

Η Κηφισιά αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο ουδέτερο γήπεδο της Λαμίας, έχοντας βάλει ως στόχο να φτάσει στην πρώτη της φετινή νίκη. Είχαν προηγηθεί οι δύο ήττες από ΠΑΣ Γιάννινα (3-0) και ΠΑΟΚ (2-1). Νεοσύστατη ομάδα, ψάχνει να βρει τα πατήματά της. Ο Ατρόμητος έχασε εύκολα 4-0 στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό. Έδειξε πως χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του Περιστερίου. Σίγουρα πιο έμπειρη από τη νεοφώτιστη, ακόμη και σε ουδέτερο έδαφος μπορεί να μείνει όρθια. Το 2 DNB έχει απόδοση 2.20 και μπαίνει στις επιλογές μας.

  1. Ρόμα – Μίλαν (21:45)

Σούπερ ντέρμπι στην Ιταλία, με τη Ρόμα να υποδέχεται τη Μίλαν. Η γηπεδούχος δεν τα κατάφερε στη Βερόνα, έχασε 2-1 και σε συνδυασμό με το «Χ» της πρεμιέρας κόντρα στη Σαλερνιτάνα, αναζητά πλέον την πρώτη της επιτυχία. Απέκτησε τους Αζμούν και Λουκάκου για την επίθεση. Η Μίλαν μετράει 2/2 νίκες (6-1 γκολ), δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να περάσει και από την Αιώνια Πόλη. Ιντριγκάρει το διπλό στο 2.65, δεν απομένει από το να το τιμήσουμε.

  1. Λούτον – Γουέστ Χαμ (22:00)

Στην Αγγλία, η Λούτον ετοιμάζεται για ποδαρικό στο γήπεδο της. Έγιναν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις και πλέον θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της. «Τρέχει» θετικότατο σερί ως γηπεδούχος (8-2-0), βέβαια κόντρα στην ανώτερη Γουέστ Χαμ θα πρέπει να μοχθήσει. Τα «σφυριά» κέρδισαν 3-1 εκτός τη Γουέστ Χαμ και έφτασαν στο 2-1-0 στο πρωτάθλημα. Στο -2 από τη Μάντσεστερ Σίτι, με νίκη θα κοιμηθούν έστω για ένα 24ωρο στην κορυφή της βαθμολογίας. Καλύτερη ομάδα η φιλοξενούμενη, δεν περιμέναμε κάτι περισσότερο από το 1.80 στο διπλό.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement