Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Πέτρα Μαυρίδη στο “STRATEGΩ”  

Η Πατρινή ηθοποιός συμμετέχει στην παράσταση που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Τάσου Ιορδανίδη

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην παράσταση με τίτλο “STRATEGΩ” σε σκηνοθεσία του Τάσου Ιορδανίδη που θα παιχθεί στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας, στην Πεντέλη, στις 6 & 7 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, παίζει και η Πατρινής καταγωγής ηθοποιός Πέτρα Μαυρίδη.

Από στιγμή σε στιγμή ξεσπά ένας πόλεμος, και χρόνος δεν υπάρχει παρά ελάχιστος. Πιθανόν τώρα κάτι να περίσσεψε για αγάπη, έρωτα, ζωή.

Σε ένα ερειπωμένο χωριό του Κοσσόβου, στρατοπεδεύει μία μικρή δύναμη στρατού, που η παράδοσή της είναι ζήτημα ωρών. Στο μεσοδιάστημα δύο άνθρωποι, ένας άνδρας και μία γυναίκα, θα γνωριστούν, θα αγαπήσουν, θα διδαχθούν ο ένας απ’ τον άλλον, θα ανακαλύψουν τους ίδιους και τον κόσμο και ύστερα θα αφεθούν στον πόλεμο, στο θάνατο, στους δεσμούς αίματος, στις καταχρήσεις, στην ηδυπάθεια και σ’ όλα εκείνα τα παιχνίδια που μόνο το μυαλό ξέρει να παίζει. Παράλληλα μία σκοτεινή φιγούρα πλανάται. Ένας άνδρας που ρίχνει την σκιά του πάνω απ’ τις ζωές όλων. Ένας ανώτατος αξιωματούχος που διαδραματίζει ύποπτο ρόλο.

Ένα έργο που θέτει στο επίκεντρό του τον πόλεμο, τους ανθρώπους που επιμένουν υπό αντίξοες συνθήκες να διατηρούν τον πολιτισμό τους και την ειρήνη… για την οποία άλλωστε οι ήρωες του έργου αποφάσισαν να πολεμήσουν.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Αλέξανδρος Μούστας. Σκηνοθεσία: Τάσος Ιορδανίδης. Διεύθυνση Παραγωγής: Γρηγόρης Κανδαράκης.

Ηθοποιοί: Χρήστος Χρήστου, Πέτρα Μαυρίδη, Αλέξανδρος Μούστας, Φώτης Λαζάρου, Πάνος Μπέκας, Αναστασία Νταλιάνη και ο Κωστής Σαββιδάκης.

Παραγωγή: Δήμος Πεντέλης

Εκτέλεση Παραγωγής: TEATRO NUEVO PRODUCTIONS ΑΜΚΕ.

 

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement