Connect with us

Ελλάδα

Ευχαριστήρια Επιστολή Νίκου Θεοδωρόπουλου Δημοτικού Συμβούλου

Published

on

Μετά τη λήξη της προθεσμίας των υποψηφιοτήτων για τις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές και από τη στιγμή που ΔΕΝ θα είμαι υποψήφιος , νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους πολίτες της Πάτρας που με εξέλεξαν δύο συνεχόμενες θητείες Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Πατρέων.

Πραγματικά αποτελεί για εμένα τεράστια τιμή και αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη και υποχρέωση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι συμπολίτες μας. Είναι κάτι που δε θα ξεχάσω ποτέ και θα το τιμώ για πάντα.
Από τη μεριά μου θεωρώ ότι κι εγώ δεν πρόδωσα αυτή την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα 9 χρόνια στο Δημοτικό συμβούλιο. Προσπάθησα και λειτούργησα παρόλη την μικρή εμπειρία μου με την αυτοδιοίκηση με θετική προαίρεση και κυρίως με ανιδιοτέλεια και ΕΝΟΤΗΤΑ προσπαθώντας με συναινετική διάθεση και χωρίς να κάνω φθηνή και άσκοπη αντιπολίτευση να βοηθήσω στην επίλυση σε μερικά από τα πολλά προβλήματα της πόλης. Κύριο χαρακτηριστικό μου ήταν η συνεργασία και η διαλογική συζήτηση με όλες τις παρατάξεις αφήνοντας στην άκρη την παραταξιακή και κομματική μου ταυτότητα και βάζοντας πάνω την Πάτρα .Και νομίζω το κέρδισα αυτό και αποδεικνύεται από την αναγνώριση από όλες τις άλλες παρατάξεις και δημοτικούς συμβούλους .

Όμως οι αυξημένες συνδικαλιστικές υποχρεώσεις που έχω δε μου δίνουν το δικαίωμα στην παρούσα στιγμή να είμαι υποψήφιος. Τα τελευταία χρόνια οι συνάδελφοι μού εμπιστεύονται την προεδρεία του μεγαλύτερου συνδικαλιστικού οργάνου στην Αχαΐα του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας το οποίο έχει αυξημένες απαιτήσεις και δε θέλω έστω και στον ελάχιστο βαθμό να υπάρξει κίνδυνος να κλονιστεί η σχέση εμπιστοσύνης που έχω με τους συναδέλφους εξαιτίας αυξημένου φόρτου. Τη δεδομένη χρονική στιγμή θέλω να αφιερωθώ σε αυτούς και με ξεκάθαρο τρόπο να τους εκπροσωπώ όλους ανεξαιρέτως.
Εξάλλου θεωρώ ότι σε όλους εμάς επιβάλλεται να βγαίνουμε για ορισμένο χρονικό διάστημα έξω από το στάδιο των των τοπικών πολιτικών αγωνισμάτων ώστε να βλέπουμε τα πράγματα από λίγο πιο μακριά δηλαδή με

πιο καθαρή ματιά και σκέψη.
Αλώστε υπάρχουν 14 άξιοι συνάδελφοι μέλη του συλλόγου μας υποψήφιοι σε όλες τις παρατάξεις τους οποίους οφείλουμε να υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις όλοι μας.

Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στα κοινά είναι αναγκαία γιατί αποτελεί μια λογική συνέχεια της ύπαρξης και του ρόλου μας ως μεταφορείς γνώσεων αλλά και ως παιδαγωγοί.
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω και τους 4 υποψηφίους Δημάρχους για την πρόταση μου έκαναν να συμμετέχω μαζί τους στις Δημοτικές εκλογές. Είναι μεγάλη τιμή για μένα τόσοι διαφορετικοί χώροι να σε θέλουν μαζί τους.
Ξεχωριστά θέλω να ευχαριστήσω την παράταξή μου Πάτρα Ενωμένη και όλα τα μέλη της για την ευκαιρία που μου έδωσε να εκλεγώ Δημοτικός Σύμβουλος.Τούς εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.

Παραμένω μάχιμος ,ενεργός και πάντα μόνο Αυτοδιοικητικός.

Εύχομαι η νέα Δημοτική Αρχή που θα εκλεγεί να δημιουργήσει τις συνθήκες για να λυθούν μερικά από τα σημαντικά ζητήματα της μεγάλης μας αγάπης της Πόλης μας ,της Πάτρας μας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement