Connect with us

Παναχαϊκή

Δυναμώνει στα άκρα

Published

on

 

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την τρίτη κατά σειρά μεταγραφή της, αυτή του 23χρονου αμυντικού Ορ. Γρηγορόπουλου

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Σε διάστημα δύο ημερών η Παναχαϊκή μεγάλωσε κατά τρεις παίκτες το δυναμικό της, αποκτώντας αφενός προχθές τους αμυντικούς Χριστόφορο Καραγιάννη (23 ετών, δεξί μπακ) και Αλέξη Κούτσια (20 χρονών, αριστερός μπακ) και αφετέρου χθες τον Ορέστη Γρηγορόπουλο, που επίσης αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Πλέον το ρόστερ της κοκκινόμαυρης ομάδας εμπλουτίζεται με παίκτες, που έχουν παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, καθώς ο πρώτος φόρεσε τη φανέλα της Επισκοπής, μετρώντας 26 συμμετοχές στη Super League 2 και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο δεύτερος έπαιξε στον ΟΦ Ιεράπετρας, μετρώντας 22 συμμετοχές στη Super League 2 και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Και ο τρίτος κατά σειρά, τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε στον Ηρόδοτο, μετρώντας 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή, που αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Ορέστη Γρηγορόπουλο. Ο 23χρονος (γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 2000) αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομών του Πανιωνίου με τον οποίο μέτρησε 16 συμμετοχές στη Super League Κ19. Το καλοκαίρι του 2018 παραχωρήθηκε στα Χανιά ενώ 1 χρόνο αργότερα αποκτήθηκε από τα Τρίκαλα με τα οποία μέτρησε 16 εμφανίσεις στη Football League και 6 εμφανίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας. Το καλοκαίρι του 2020 μετακόμισε στη Λάρισα και την ΑΕΛ, με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 1 μετρώντας 8 συμμετοχές καθώς και σε αυτό της Super League 2 αγωνιζόμενος άλλες 4, στα 2 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα της Θεσσαλίας. Τη σεζόν 2022/2023 αγωνίστηκε στον Ηρόδοτο, μετρώντας 16 συμμετοχές στη Super League 2. Ορέστη, καλώς ήλθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής!».

ΠΡΩΤΑ Ο ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΟΜΙΛΩΝ, ΕΠΕΙΤΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ

Διοικητικό συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί στη Super League 2 πριν από την κλήρωση της προσεχούς Δευτέρας, όπου θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τη διοργανώτρια αρχή, όπως η κατάρτιση των ομίλων για τη νέα περίοδο, η ασφάλιση των παικτών, ο έλεγχος της κατάστασης των γηπέδων, πρωτάθλημα U-19 και εν συνεχεία (16:00) θα ακολουθήσει η κλήρωση του πρωταθλήματος της περιόδου 2023-2024.

ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΙΚΑ ΕΩΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χωρίς φιλικά παιχνίδια θα μείνουν οι παίκτες της Παναχαϊκής, έως και τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό (13/9) για το Κύπελλο Ελλάδας με το τεχνικό δίδυμο των Στέφανο Φραντσιόζα και Πάρη Κωνστακτακόπουλου να ρίχνουν το βάρος στην τακτική.

Ροή ειδήσεων

Advertisement