Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία

Published

on

 

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του μπήκε ο Παναιγιάλειος ενόψει του προσεχούς παιχνιδιού με την Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου, αγώνας που θα γίνει την Κυριακή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας για τον 3ο όμιλο. Ο τεχνικός της «Μαύρης Θύελλας» Νίκος Μανούρας, εκτός του τιμωρημένου από την περσινή χρονιά Τάκη Παπαδόπουλου, αλλά και του τραυματία Αρβανίτη, δεν έχει κανένα άλλο αγωνιστικό πρόβλημα, η αισιοδοξία στο στρατόπεδο του Παναιγιάλειου είναι διάχυτη, η ψυχολογία όλων είναι στα ύψη, ύστερα από τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και άπαντες ευελπιστούν ότι η αιγιώτικη ομάδα θα μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα.

ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παναιγιάλειος για τα εισιτήρια διαρκείας του, ενόψει της νέας χρονιάς στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Η διοίκηση της «Μαύρης Θύελλας» ζητά από τους φιλάθλους, να παραλάβουν τις κάρτες τους, καθημερινά από το εκδοτήριο του γηπέδου της Αβύθου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση του Παναιγιάλειου Γ.Σ. ενημερώνει τους φιλάθλους της αιγιώτικης ομάδας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 θα γίνεται καθημερινά, αρχής γενομένης από την Τρίτη (5/9), από το εκδοτήριο του γηπέδου της Αβύθου και τις ώρες 15:30-18:00. Επίσης μπορεί να γίνει και τηλεφωνική κράτηση στα τηλέφωνα 6944456818 (Βαγγ. Ευαγγελίου) και 6976407007 (Γρηγ. Παλούμπης) και οι κάτοχοί τους να παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας, είτε πριν από το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (10/9 με αντίπαλο το Μεσολόγγι), είτε με όποιο τρόπο αυτοί επιθυμούν. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι: για τον α’ γύρο 70€, για όλη τη χρονιά 130€ και τα VIP 200€».

Ο ΚΕΦΙΛΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΒΥΘΟ

Ο Αθανάσιος Κεφίλης του συνδέσμου διαιτητών Κορίνθου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Αβύθου (16:00), ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και την Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου. Βοηθούς θα έχει τους Αθανάσιο Κλεπετσάνη και Άγγελο Οικονόμου, όλοι του ιδίου συνδέσμου. Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας θα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: 14:00: Μύκονος-Ερμιονίδα: Γουρέλης (Αθήνας). 15:00: Μαρκό-Ιάλυσος: Σπήλιος (Κορίνθου). 16:00 Βύζας-Αστέρας Βάρης: Αλατσάκης (Πειραιά), ΑΟ Πυλίου Κω-Εράνη Φιλιατρών: Βιντσεντζάτος (Ανατ. Αττικής), Ρόδος-Κόρινθος: Κολορίζος (Φθιώτιδας), Παναργειακός-Πανελευσινιακός: Πετρόπουλος, Ανδριανός, Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Παμβουπραασιακός-Θύελλα Ραφήνας: Αντωνιάδης (Κεφαλονιάς/Ιθάκης). 16:30: Ελλάς Σύρρου-Άφαντος Ρόδου: Ζέστας (Πειραιά).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement