Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ακούμε προσεκτικά τους πολίτες»

Published

on

Στην περιοχή της Έλληνος Στρατιώτου περιόδευσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής μαζί με μέλη της παράταξής του και υποψηφίους συμβούλους.

Ο κ. Αϊβαλής συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο στην καθημερινότητά τους όσο και στο σύνολο της λειτουργίας της πόλης και άκουσε τις προτάσεις τους για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην Πάτρα. Η έλλειψη καθαριότητας, η κακή εικόνα του δημόσιου χώρου, το κυκλοφοριακό πρόβλημα, αλλά και η έλλειψη υποδομών που θα φέρουν θέσεις εργασίας και θα κάνουν την Πάτρα μια ελκυστική για τους επισκέπτες πόλη, είναι τα θέματα που ιεραρχούν οι πολίτες της περιοχής ως τα σημαντικότερα.
«Είναι προφανές ότι οι κάτοικοι της Πάτρας, δεν είναι ικανοποιημένοι από την κατάσταση που επικρατεί στην καθημερινότητά τους, όπως δεν είναι και αισιόδοξοι για το μέλλον της πόλης. Κανένας δεν ξέρει καλύτερα την Πάτρα από τους ίδιους τους πολίτες. Γι’ αυτό τους ακούμε πολύ προσεκτικά και καταγράφουμε τις απόψεις τους με μεγάλο ενδιαφέρον ώστε να συνδιαμορφώσουμε μαζί τους το πρόγραμμά μας. Η Πάτρα έχει όμορφους ανθρώπους και πρέπει να γίνει μια όμορφη πόλη» ανέφερε ο κ. Αϊβαλής.

Ροή ειδήσεων

Advertisement