Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

σπιράλ: Ανοίγεται όλη μέρα στην καρδιά της πόλης

Το εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης λειτουργεί καθημερινά Μαιζώνος & Πατρέως

Published

on

Εκεί όπου ο ιδρυτής της πόλης Πατρέας, συναντά τον απελευθερωτή της, Μαιζών, σε αυτή ακριβώς τη γωνιά της Πάτρας, το σπιράλ ανοίγει το στέκι του και ανοίγεται στην πόλη για να θυμίσει ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε την πόλη που ονειρευόμαστε, αρκεί να την ελευθερώσουμε από τα πολιτικά δεσμά της! 

Με σημαντική εθελοντική προσφορά και εργασία μελών και φίλων της δημοτικής κίνησης και με χρηστή διαχείριση ανθρωπίνων και οικονομικών πόρων, σχεδιάστηκε, κατασκευάστηκε και θα λειτουργεί πλέον σε καθημερινή βάση – από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ – το εκλογικό κέντρο του σπιράλ στο κέντρο της Πάτρας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Πατρέως. 

Εκεί θα χτυπά η «καρδιά» του σπιράλ καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έως την 8η Οκτωβρίου, ως κέντρο συνάντησης τόσο του υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων Πέτρου Ψωμά όσο και των υποψηφίων δημοτικών, διαμερισματικών και τοπικών συμβούλων με τους δημότες.

Με δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής του σπιράλ καλεί τους δημότες να επισκεφθούν το εκλογικό κέντρο για να ενημερωθούν για το όραμα, το πρόγραμμα και την ομάδα της παράταξης, αλλά και για να συζητήσουν με τον ίδιο, με υποψηφίους και με μέλη  θέσεις, προτάσεις και ζητήματα που τους απασχολούν.

Μάθε που ψηφίζεις από το σπιράλ

Παράλληλα οι δημότες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για το εκλογικό τμήμα στο οποίο θα ψηφίσουν στις εκλογές του Οκτωβρίου, μέσω της ειδικής υπηρεσίας που θα λειτουργεί στο κέντρο. 

Το εκλογικό κέντρο του σπιράλ για τις επόμενες τριάντα και πλέον μέρες θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ, με ομάδες εργασίας, συνεργάτες και εθελοντές, στην οδό Μαιζώνος 129 και Πατρέως. 

Εγκαίνια την Παρασκευή 15/9

Tο σπιράλ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους πολίτες του Δήμου της Πάτρας να το επισκεφθούν, με αφορμή τα εγκαίνιά του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, στις 19:00 και κατά την διάρκεια της θα μιλήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πέτρος Ψωμάς. 

Ροή ειδήσεων

Advertisement