Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Νίκος Βέρτης γιορτάζει τα 20 χρόνια του στη μουσική σκηνή και έρχεται μεθαύριο Τετάρτη στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Είκοσι χρόνια Νίκος Βέρτης. 20 Χρόνια επιτυχίες, πάθος για την μουσική, ρυθμός και μελωδία. Ο Νίκος Βέρτης, μετά τις sold out συναυλίες που έγιναν το γεγονός της πόλης από όπου κι αν πέρασε σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως στα Ιωάννινα, στην Αθήνα, στο Ναύπλιο, στη Βουλγαρία, στη Ρόδο, στην Καβάλα, στην Αλεξανδρούπολη, στη Χαλκιδική, στην Κρήτη και μετά τον προτελευταίο σταθμό της Θεσσαλονίκης, έρχεται στην Πάτρα για να ολοκληρώσει την μεγάλη περιοδεία μεθαύριο Τετάρτη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Σε κάθε σταθμό στήνεται μια υπερπαραγωγή με τη συμμετοχή 200 και πάνω ατόμων, ένα υπερθέαμα με εντυπωσιακά οπτικοακουστικά μέσα προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία, πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα. Θέλοντας έτσι να δείξει το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη του σε όλους εμάς που έχουμε τραγουδήσει, αγαπήσει, ερωτευτεί, ονειρευτεί μαζί του, αυτά τα 20 μαγικά χρόνια όπως ο ίδιος τα αποκαλεί.

Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι ο καλλιτέχνης που έσπασε το φράγμα των 100 εκ. views με το “Αν είσαι ένα αστέρι” και αμέσως μετά με το “Θέλω να με νιώσεις” τον αξεπέραστο αριθμό των διακοσίων εκατομμυρίων views ενώ οι περιοδείες του έχουν την ιδιαιτερότητα να γίνονται κάθε δεκαετία, 2013 και 2023.


Ροή ειδήσεων

Advertisement