Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Κώστα Σβόλη στο Ρίον

Published

on

Η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου της Πάτρας Κώστα Σβόλη, η οποία διοργανώθηκε στο καφέ «Magnifico» στο Ρίον, ήταν πραγματικά μεγαλειώδης! Ο κόσμος, μάλιστα, ήταν τόσο πολύς που όχι μόνο πλημμύρισε το κατάστημα, αλλά έκλεισε ο παραλιακός δρόμος και οι φίλοι της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» έφταναν μέχρι τη θάλασσα!

«Θέλουμε να ξανακάνουμε την Πάτρα βασίλισσα, αυτό που ήταν πάντα. Το θέλουμε, το πιστεύουμε και το μπορούμε», ήταν το βασικό μήνυμα που έστειλε ο Κώστας Σβόλης στους φίλους της παράταξής του, ασκώντας, παράλληλα, κριτική στη Δημοτική Αρχή: «Η Πάτρα θέλει όραμα, θέλει ελπίδα, θέλει διεκδικήσεις. Δεν θέλει διαχειριστές και μόνιμα καταγγέλλοντες. Οσοι θέλουν να είναι απλά διαχειριστές να πάνε σπίτια τους για να έρθουν άνθρωποι με φρέσκιες ιδέες να διοικήσουν την πόλη μας».

Ο Κώστας Σβόλης στάθηκε και στην πολυσυλλεκτικότητα του συνδυασμού του, αλλά και στην παρουσία κόσμου στη σημερινή εκδήλωση από όλες τις παρατάξεις και τους πολιτικούς χώρους, τονίζοντας πως η κοινωνία αγκάλιασε και συναίνεσε στο κάλεσμα που απηύθυνε ο ίδιος για συνέργειες. «Εμείς θα εργαστούμε για όλους τους πατρινούς. Δεν κοιτάμε χρώματα. Για εμάς ιδανικά είναι η εντιμότητα, το ήθος, η κοινή λογική και η διάθεση για δουλειά», τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος, καλώντας, ταυτόχρονα, τους παρευρισκόμενους στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της «Πάτρα Ενωμένη» στην πλατεία Γεωργίου Α΄ την προσεχή Τρίτη.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement