Connect with us

Παναχαϊκή

Ενίσχυση στη γραμμή κρούσης- Προπόνηση στο Πανεπιστήμιο

Published

on

 

Η απόκτηση του 24χρονου επιθετικού Γιάννη Ιατρούδη από την Παναχαϊκή είναι σε καλό δρόμο

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Έστω και την τελευταία στιγμή η Παναχαϊκή πάει να διορθώσει τα κακώς κείμενα της επίθεσης με τη δυστοκία που τη… δέρνει κι αυτό φάνηκε και διά «γυμνού οφθαλμού» στο Μενίδι με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό, οπότε και μπαίνει στη διαδικασία απόκτησης επιθετικού.

Έτσι κινείται να κάνει δικό της τον 24χρονο επιθετικό Γιάννη Ιατρούδη (γεννημένος στις 2 Φεβρουαρίου 1999), που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στα Χανιά. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Γ» η απόκτησή του βρίσκεται σε καλό δρόμο, ωστόσο ερωτώμενος ο ίδιος από τη «Γ» δεν ήθελε επουδενί να οριστικοποιήσει το αν συνομίλησε ή όχι με τους διοικούντες την ΠΑΕ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ

Ο Γιάννης Ιατρούδης έχει καταγωγή από το Ηράκλειο, πρωτοέπαιξε στην ομάδα Νέων του Εργοτέλη, στη συνέχεια ανέβηκε ένα σκαλί παραπάνω και στην ανδρική ομάδα, όπου έπειτα πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ. Έπειτα ακολούθησε το ταξίδι στην Ολλανδία και τη Φόλενταμ, για να επιστρέψει στην ΑΕΚ Β, και να ακολουθήσουν Κηφισιά και τα Χανιά πέρυσι αντίστοιχα. Στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 έχει 91 συμμετοχές και έχει πετύχει 7 γκολ.

ΧΘΕΣ ΡΕΠΟ, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής και σήμερα θα επιστρέψουν στην προετοιμασία στο γήπεδο του Πανεπιστημίου ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» που θα αρχίσουν στις 24 του μήνα.

Η ΣΟΦΙΑ ΣΤΡΕΚΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Με γνώμονα πάντα την καλύτερη εκπαίδευση των αθλητών, τόσο σε αθλητικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, η Ακαδημία της Παναχαϊκής συμφώνησε με την ψυχολόγο Σοφία Στρέκλα. Η συνεργασία μαζί της αφορά κατά κύριο λόγο την ψυχολογική εκπαίδευση και προετοιμασία των αθλητών.

*Το Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ 2 δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στον Αλμωπό Αριδαίας, οπότε και αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement