Connect with us

Πολιτισμός

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας: Ακρόαση για την Παιδική Σκηνή

Published

on

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας καλεί σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς σκηνικής ηλικίας 18 έως 30 ετών για την επερχόμενη θεατρική παραγωγή της παιδικής-εφηβικής σκηνής, σε σκηνοθεσία Γιάννη Τσάκωνα.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες ηθοποιοί θα πρέπει να αποστείλουν έως και την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 το βιογραφικό τους σημείωμα με ενσωματωμένη μία πρόσφατη φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

(με την ένδειξη για την Παιδική Σκηνή).

Στο βιογραφικό σημείωμα θα πρέπει να αναγράφεται το τηλέφωνο και η ηλεκτρονική διεύθυνσή τους, για να ειδοποιηθούν για την ημέρα και ώρα συμμετοχής τους στην ακρόαση.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, στις 10:30 πμ στο Θέατρο Μπάρρυ Σανταρόζα 7 & Καρόλου στην Πάτρα.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει έναν μονόλογο και ένα τραγούδι της επιλογής τους, καθώς και ένα απόσπασμα 10 -15 γραμμών από το ποίημα “Σώπα, μη μιλάς” του Αζίζ Νεσίν.

Επιπλέον θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και να είναι προετοιμασμένοι για να κάνουν αυτοσχεδιασμούς υποκριτικής, κίνησης και μουσικής-ρυθμού.

Ροή ειδήσεων

Advertisement