Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Σάββατο στο «Ελ Πάσο»

Published

on

 

Ορίστηκε από τη διοργανώτρια αρχή το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής ημέρας

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Αν και η Παναχαϊκή ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, φιλοξενούμενη της Καλλιθέας στο «Ελ Πάσο» το προσεχές Σάββατο (16:00), κοιτάζει και τα… του «οίκου» της και σε λίγες ημέρες αναμένεται η ΠΑΕ να είναι σε θέση να κυκλοφορήσει τα εισιτήρια διαρκείας της.

Αυτά σύμφωνα πάντα με ανθρώπους της κοκκινόμαυρης ομάδας θα έχουν ελκυστικές τιμές και θα είναι για όλα τα βαλάντια, αλλά για την ώρα είναι άγνωστο το πόσο θα τιμώνται.

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ

Πάντως από την πλευρά τους στην ΠΑΕ έχουν αρχίσει τις διεργασίες και τις προσεχείς ημέρες θα υπάρχουν νεότερα, ενώ ήδη γίνονται ετοιμασίες και για το παιχνίδι της κοκκινόμαυρης ομάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β’ στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΑΟ

Κι αυτές έχουν να κάνουν με τα εισιτήρια του συγκεκριμένου παιχνιδιού, που πιθανώς να τεθούν σε κυκλοφορία την προσεχή Δευτέρα και βάσει λογικής θα διατίθενται στους φιλάθλους καθόλη τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας. Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία, οι παίκτες χθες είχαν ρεπό, σήμερα θα επαναρχίσουν και αυτές θα συνεχιστούν έως και μεθαύριο, οπότε και η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα, ενόψει του αγώνα με την Καλλιθέα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Χθες ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής και το δελτίο τύπου, αναφέρει: «Σας κοινοποιούμε το αναλυτικό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Β΄ όμιλος-Σάββατο 23/9:

Ολυμπιακός Β-Ηλιούπολη (16:00).

Athens Kallithea-Παναχαϊκή (16:00).

Κυριακή 24/9:

Γιούχτας-Διαγόρας (13:00).

Παναθηναϊκός Β-Καλαμάτα (16:00).

Τηλυκράτης-Αιγάλεω (16:00).

Ιωνικός-Χανιά (20:00)».

Παράλληλα, στο ίδιο δελτίο τύπου τονίζεται: «Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 201/2023 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 2, η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας αποκλείεται από το Πρωτάθλημα Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2023-24 και συνεπώς ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Νίκη Βόλου – ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας δεν ορίζεται. Σας ενημερώνουμε ότι μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Super League 2 ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής ανάμεσα στις ΠΑΕ Απόλλων Πόντου – ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β΄ θα διεξαχθεί στην έδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β’ στο γήπεδο του Μακεδονικού και ο αντίστοιχος αγώνας του Β’ γύρου στο Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου».

 

 

SUPER LEAGUE 2

Π. Μαρτσούκος: «Σε δύο χρόνια 18 ομάδες σε ενιαίο όμιλο»

Στη «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Super League 2 Πέτρος Μαρτσούκος και μίλησε για το νέο πρωτάθλημα και την υπόθεση των χειραγωγημένων αγώνων. Ερωτώμενος για το γεγονός ότι όλοι οι αγώνες της Super League 2 θα μαγνητοσκοπούνται για να είναι και στη διάθεση των αρχών, είπε: «Πήραμε την απόφαση, δώσαμε και την άδεια στην εταιρία να μας φέρει τις κάμερες οι οποίες θα είναι ιδιοκτησία της Λίγκας και θα μαγνητοσκοπούνται οι αγώνες ώστε να είναι στη διάθεση οποιασδήποτε αρμόδιας αρχής μας το ζητήσει». Ερωτώμενος αν οι «υγιείς» μένουν μέσα και οι «άρρωστοι» βγαίνουν έξω, ανέφερε: «Αυτό το λέμε από την πρώτη μέρα. Και θα θέλαμε από τους εισαγγελείς και τα δικαστήρια, αυτή η «καραμέλα» με τα χειραγωγημένα και τις ομάδες να τελειώσει όσο γίνεται πιο γρήγορα, να βγουν αποφάσεις. Για να ξέρουμε με ποιες ομάδες να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα». Ερωτώμενος πώς θα χτυπήσει το παράνομο στοίχημα η Super League 2, δήλωσε: «Η Λίγκα από τη μεριά της έχει ξεκινήσει να κάνει τα πράγματα, ώστε να σταματήσει αυτό που γίνεται με τους χειραγωγημένους αγώνες. Αλλά πρέπει ο παράγοντας να «χτυπηθεί» στην τσέπη. Αν του κοπούν τα έσοδα που έχει από το στοίχημα, από τα τηλεοπτικά ή οποιουσδήποτε άλλους χορηγούς, νομίζω ότι θα το ξανασκεφτεί αν παίξει στοίχημα. Και πρέπει να γίνουν ακόμα διάφορες δράσεις με τον ΠΣΑΠΠ με το υπουργείο για να το καταλάβουν και οι ποδοσφαιριστές. Γιατί και αυτοί δεν είναι άμοιροι ευθυνών, να καταλάβουν και αυτά τα παιδιά ότι δεν πρέπει να συνομιλούν και να πλησιάζονται από ανθρώπους που έχουν σκοπό να χειραγωγήσουν παιχνίδια». Τέλος για το πρωτάθλημα και τις ομάδες της Super League 2, τόνισε: «Ήδη φέτος πέφτουν 10 ομάδες, 5 από κάθε όμιλο. Σε δύο χρόνια θα είμαστε 18 ομάδες σε ενιαίο όμιλο».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement