Connect with us

Παναχαϊκή

NORTENOS: Νέο ξεκίνημα…

Published

on

Θέση πήραν οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής “Nortenos” με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο σύνδεσμος περίμενε πρώτα να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες και εν συνεχεία λίγο πριν το ξεκίνημα θα έθετε την δικιά του στάση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Άλλη μια χρονιά, το ίδιο moto. Το θετικό, σε αυτό το νεο ξεκίνημα είναι ότι δεν χαϊδεύονται αυτιά, που για αρκετούς είναι αρεστό αλλά στο τέλος της χρονιάς, ρίχνουν το ανάθεμα.
Χορτάσαμε από λόγια, ώρα για πράξεις.
Το καλοκαίρι, η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ ήταν με ενάμιση πόδι στο Τοπικό ή στην Γ Εθνική. Οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, μέσα από τα τεράστια και “εγκληματικά” λαθη τους, είχαν αποφασίσει να λουκετάρουν την ΠΑΕ, ελλείψη άλλου ενδιαφερόμενου αγοραστή και υπό το βάρος των εξελίξεων. Πως έφτασαν ως εκεί, έχει ενδιαφέρον. Ο άμεσος συνεργάτης τους, έκανε μια σειρά από “εγκλήματα”. Μη αδειοδότηση, καταστροφικος δεύτερος γύρος και το αποκορύφωμα μη έγκαιρη πληρωμή παικτών, ώστε η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ να έχει, φέτος, έναν αγωνιστικό κορμό να στηριχθεί. Η απώλεια Τσακμάκη για 1800 ευρώ, όντας το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο, έφτασε να θεωρείται πταίσμα. Όλα αυτά τα “εγκλήματα”, δημοσιογραφικά αντιμετωπίστηκαν με χαλαρότητα. Αλλά, τώρα, όλοι ψάχνουν την αιτία με θεατρινισμούς ενώ όλοι γνωρίζουμε την αιτία.
Η φετινή χρονιά, δείχνει να είναι η πιο δύσκολη των τελευταίων ετών. Είμαστε υποχρεωμένοι να δημιουργήσουμε μια νεανική ομάδα. Αυτό, δεν ειναι απαραίτητα κακό, αντιθέτως μπορεί να βγεί επ’ ωφέλεια της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ, στο προσεχές μέλλον. Ο προπονητής, δεν είναι γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας και των ιδιαιτεροτήτων του Πρωταθλήματος.
Ελπίζουμε, να βοηθηθεί ώστε να κατανοήσει.
Διοικητικά, υπήρξαν αλλαγές. Οι μέτοχοι, έδωσαν χρήματα για να τακτοποιήσουν υποχρεώσεις, που η δική τους Διοίκηση, δημιούργησε. Το ερώτημα είναι, θα ξανακάνουν τα ίδια με τα περσινά (πχ αναστολή πληρωμών) ή νιώθουν εμπιστοσύνη, στα πρόσωπα που επέλεξαν;
Αναπάντητο ερώτημα, μέχρι νεωτέρας…
Στόχος, είναι η εξυγίανση και μια αξιοπρεπής πορεία στο Πρωτάθλημα. Οι αποφάσεις, φέτος, πρέπει να είναι άμεσες και γρήγορες. Το φετινό Πρωτάθλημα, δεν προσφέρεται για πειράματα.
Θα είναι δύσκολο και αμείλικτο.
Ο αποκλεισμός από τον Αχαρναϊκό, πίκρανε τον κόσμο. Το θετικό του αποκλεισμού είναι ότι έγινε αντιληπτό, οτι η ομάδα χρειαζόταν ουσιαστική ενίσχυση. Σε περίπτωση πρόκρισης, θα θαβόταν κάτω από το χαλί. Έγιναν κάποιες προσθήκες αλλά στο γήπεδο θα φανεί, αν ήταν αρκετές.
Αύριο, θεωρητικά, έχουμε έναν δύσκολο αγώνα. Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, δεν συγκρίνεται με καμία ομάδα της κατηγορίας. Ανήκει αλλού!!!
Αν οι παίκτες, νιώθουν που βρίσκονται και έχουν κατανοήσει το μέγεθος του Συλλόγου που υπηρετούν, αύριο, έχουν την ευκαιρία να το αποδείξουν στο γήπεδο. Δεν συμμεριζόμαστε την δικαιολογία, περί νεαρού της ηλικίας τους. Είναι επαγγελματίες και πρέπει να παίζουν για την νίκη, παντού. Με ψυχή και Κοκκινομαυρο τσαμπουκά, παντού. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ!!!
ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ
ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΡΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ
SINCE 1891

Ροή ειδήσεων

Advertisement