Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σβόλης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου: Τα προβλήματα της Πάτρας δεν έχουν χρώματα

Published

on

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, εκατοντάδες Πατρινοί, «πληημύρισαν» το βράδυ της Τρίτης το εκλογικό κέντρου της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» του Κώστα Σβόλη, στην τελετή των εγκαινίων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, περιστοιχισμένος από τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, τον ιδρυτή της παράταξης, Νίκο Παπαδημάτο και παρουσία του βουλευτή Αχαΐας, Ιάσονα Φωτήλα, του προέδρου της ΔΕΕΠ Ν. Αχαΐας, Αντώνη Κουνάβη, του πρ. βουλευτή, Νίκου Νικολόπουλου, υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού, αναπτύσσοντας παράλληλα, το όραμά του για την Πάτρα, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη.

Ο κ. Σβόλης άσκησε δριμεία κριτική και στην απερχόμενη δημοτική Αρχή, λέγοντας πως «έχει ως σύνθημά της το συνεχίζουμε. Εμείς απαντάμε: Αλλάζουμε. Δεν πάει άλλο… Και με τη μαγική για εμάς, αλλά μισητή για αυτούς λέξη: Ανάπτυξη. Και στις 8 Οκτωβρίου η Πάτρα μας θα γίνει και πάλι βασίλισσα, αυτή που όλοι θέλουμε και ονειρευόμαστε. Μια Πάτρα σύγχρονη, ασφαλής και καθαρή. Μια Πάτρα πραγματικά ενωμένη».

Κλείνοντας απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους Πατρινούς, επισημαίνοντας πως «τα καθημερινά προβλήματα της πόλης δεν έχουν χρώματα και κόμματα. Δεν επιθυμούμε να είμαστε δημοτική αρχή μερίδας των Πατρινών. Επιθυμούμε να ασκήσουμε διοίκηση για όλους τους συμπολίτες μας. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς. Μακριά από εμάς τοξικές και εμμονικές συμπεριφορές».

Ροή ειδήσεων

Advertisement