Connect with us

Παναχαϊκή

ΚΥΠΕΛΛΟ- ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Μετά την Παναχαϊκή “θύμα” του και ο Πιερικός

Published

on

 

Συνεχίστηκε το Κύπελλο Ελλάδος με την 3η και 4η φάση με τον Αχαρναϊκό ο οποίος απέκλεισε την Παναχαϊκή στα πέναλτι να παίρνει νέα πρόκριση νικώντας στην παράταση με 1-0 τον Πιερικό με γκολ που σημείωσε από τα 11 βήματα ο Νατσιόπουλος (91).

Nα σημειωθεί ότι μετά τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα μετά από ρίψη αντικειμένων και τραυματισμό του πρώτου βοηθού της αναμέτρησης,   Παγουρτζή το παιχνίδι διεκόπη με τον διαιτητή του αγώνα Αλατσάκη να αποχωρεί για τ’ αποδυτήρια.

Η διακοπή κράτησε για  15 λεπτά με τους ιθύνοντες των γηπεδούχων να εκκενώνουν το μέρος της κερκίδας που είναι σε κοντινή απόσταση με τον 4ο διαιτητή και τον πρώτο βοηθό και το παιχνίδι να συνεχίζεται.

Η ομάδα του Μενιδίου στην επόμενη φάση θα φιλοξενήσει την Κηφισιά, ομάδα της Super League 1.

Από κει και πέρα η Νίκη Βόλου πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση νικώντας εκτός έδρας τον ΠΑΟ Βάρδας με 3-1 όπως και η ΑΕΛ που επικράτησε με 3-0 του Τηλυκράτη. Τα Χανιά πέρασαν το εμπόδιο της μαχητικής Κοζάνης με γκολ που σημείωσε στο 87’ Τσέλιος (2-1).

Τέλος ο Αιολικός πήρε άκοπα την πρόκριση καθώς η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο.

3η φάση: Στην πειθαρχική το Αιολικός –ΑΣΑ

Αιολικός- Αναγέννηση Καρδίτσας (Η Αναγέννηση δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο στην  ΑΣΑ τονίζουν ότι έχουν στην διάθεσή τους όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν οπότε και θα κληθούν σε απολογία επιδιώκοντας τον επανορισμό του αγώνα)

4η φάση

Αχαρναϊκός – Πιερικός 1-0 (91′ Νατσιόπουλος πεν)

Βάρδας – Νίκη Βόλου 1-3 (81′ Παπασπηλιόπουλος / 16′ Τζιώρας πεν, 48′ Κρητικός, 90+2′ Κάσσος)

ΑΕΛ – Τηλυκράτης 3-0 (5′ Μιλτιάδης, 19′ Πεντρόζο, 25′ Παπαδόπουλος)

Κοζάνη – ΠΑΕ Χανιά 1-2 (24′ αυτογκόλ / 73′ Μπάτζιος, 87′ Τσέλιος)

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement