Connect with us

Ερασιτεχνικό

Το γήπεδο Προσφυγικών ενοχλεί τους κατοίκους- Μαζεύουν υπογραφές

Published

on

 

Ποιος δεν θυμάται το γήπεδο Προσφυγικών στα καλύτερά του όταν είχε ακόμα τσίγκους και γίνονταν ομηρικές μάχες στα αχαϊκά ντέρμπι της Θύελλας, του Άρη, του Ολυμπιακού, ακόμη και του ΑΠΣ Πάτραι. Ένα γήπεδο, που κατασκευάστηκε το 1925 και αποτελεί τη φυσική έδρα του Ολυμπιακού Πατρών. Με τα χρόνια διεξήχθησαν εκεί παιχνίδια Εθνικών κατηγοριών.

Την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων ήταν το… ορμητήριο της Εθνικής πριν από την διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Euro) 2004, καθώς η γαλανόλευκη πραγματοποίησε στα Προσφυγικά την προετοιμασία της, αφού ήταν ένα από τα πολλά που είχαν επιλεχτεί. Το εν λόγω γήπεδο ανήκει στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ), ωστόσο την όλη ευθύνη έχει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, που ορίζει αγώνες τοπικού πρωταθλήματος κι όχι μόνο.

Σε μερικές εβδομάδες οι διοικούντες την Ένωση θα προχωρήσουν και σε άλλες εργασίες που αφορούν το ιστορικό γήπεδο. Όμως υπάρχει ένα αλλά κυρίως από τους κατοίκους της περιοχής, που κινούν διαδικασία, έτσι ώστε να μην συνεχίσει τη λειτουργία του το γήπεδο των Προσφυγικών.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της «Γ» οι κάτοικοι ενοχλούνται από τους συνεχόμενους αγώνες που διεξάγονται εκεί, αλλά και από τις προπονήσεις των συλλόγων σε καθημερινή βάση και επιδιώκουν να μαζέψουν υπογραφές, προκειμένου να κινηθούν νομικά για να μπορέσουν να βρουν την ησυχία τους.

ΤΑΣΟΣ. Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement