Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Mήνυμα ανατροπής-Παρουσία Σπυρόπουλου και Κατρίνη τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού Σκιαδαρέση στον Πύργο

Published

on

Ηχηρό μήνυμα ανατροπής στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος έστειλε η Ηλεία στη μεγάλη συγκέντρωση του συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε» με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση, το βράδυ της Δευτέρας, στον Πύργο.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού που έγιναν παρουσία του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Σπυρόπουλο και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, βουλευτή Ηλείας, Μιχάλη Κατρίνη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση πως «πιστοί στις αξίες και στα ιδανικά μας, με οδηγό μας την παραταξιακή μας συνείδηση και την ακεραιότητα μας, δίνουμε όλοι μαζί την μάχη των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου για να δημιουργήσουμε τη Νέα Δυτική Ελλάδα, αυτή που θέλουμε και μας αξίζει».
«Η απερχόμενη περιφερειακή αρχή ήταν απλώς μια κακή παρένθεση. Αγωνιζόμαστε για τη νίκη που θα πετύχουμε όλοι μαζί, για μια Νέα περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με ελπίδα και προοπτική!» τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και άσκησε δριμεία κριτική στην απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή για τον αποκλεισμό της Ηλείας από οποιαδήποτε αναπτυξιακή δράση και έργο.
Προηγήθηκαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον κ. Σπυρόπουλο, ο οποίος ανέφερε πως «οι ισχυροί δεσμοί του ΠΑΣΟΚ με την αυτοδιοίκηση θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο με το αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου», καθώς και του κ. Κατρίνη ο οποίος κάλεσε τους Ηλείους να στηρίξουν τον συνδυασμό «Νέα Δυτική Ελλάδα» λέγοντας πως με «εγγυάται την επόμενη μέρα στην Ηλεία και στην Περιφέρεια, η οποία είναι στο χάρτη με τις φτωχότερες περιφέρειες της Ευρώπης».
ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Εξ άλλου, σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε»
Θα μιλήσει στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου (Ελεύθερων Πολιορκημένων 45), στις 19.30, ενώ αύριο στο Εργατικό Κέντρο Ναυπάκτου, στις 21.00.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement