Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Pink the City=Αγάπα δυνατά τη ζωή ξανά!

Published

on

Η εκδήλωση – θεσμός για την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα, με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, επιστρέφει για 11η συνεχή χρονιά στους δρόμους της Πάτρας! Το Pink the City 2023 ετοιμάζεται. Το ροζ ποτάμι θα γεμίσει και φέτος τους δρόμους της πόλης μας για να στείλουμε και πάλι το ηχηρό μήνυμα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

Κάθε χρόνο, βάφουμε την Πάτρα «ροζ», με το συμβολικό μας περίπατο και τα χαρακτηριστικά pink t-shirt που κατακλύζουν την πόλη κατά χιλιάδες, την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου. Στόχος μας και φέτος  είναι να κινητοποιήσουμε ακόμη περισσότερους φίλους και φίλες να λάβουν μέρος στην δράση μας απ’ όπου κι αν βρίσκονται.

Η Αυτοφροντίδα και η Αγάπη για τον Εαυτό, είναι το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στο φετινό Pink the City 2023 ,με ιδιαίτερη μνεία αυτή τη φορά σε εκείνους τους άντρες-συζύγους, συντρόφους, πατέρες, γιους- που στάθηκαν δίπλα στη γυναίκα που νόσησε και νοσεί με καρκίνο μαστού. Για αυτό το λόγο  ντύνουμε το εικαστικό μας στα μπλε και τους προσκαλούμε όλους να στείλουν το δικό τους μήνυμα υπερ της Πρόληψης κα της Έγκαιρης Διάγνωσης.

Οι φετινές ατομικές/ομαδικές εγγραφές θα ξεκινήσουν 25 Σεπτέμβρη.



https://pinkthecity.gr/wp-content/uploads/2017/07/pink-decor.png

Διαδώστε το μήνυμα

Γίνετε κι εσείς μέρος του Pink the City 2023 και συμβάλετε στη διάδοση του μηνύματός μας. Πώς; Ο τρόπος είναι απλός και διασκεδαστικός:

  1. Κάντε την εγγραφή σας στη δράση (ατομική ή ομαδική)
  2. Φορέστε το pink t-shirt
  3. Ελάτε τη Κυριακή 22 Οκτωβρίου στα Ψηλά Αλώνια να συναντηθούμε… ΞΑΝΑ
  4. Αναρτήστε υλικό σε Facebook και Instagram προσθέτοντας: #AlmaZoisPatras #pinkthecity2023 #pinkthecity.

Ροή ειδήσεων

Advertisement