Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ο Παναιγιάλειος κέρδισε 2-1 με ανατροπή τον Αθλητικό Όμιλο Πυλίου Κω

Published

on

 

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

«Σκυλιά πολέμου» χαρακτήρισε προχτές τους παίκτες του Παναιγιάλειου ο Θάνος Ανδρικόπουλος και δικαιώθηκε, καθώς επιβλήθηκαν 2-1 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος)  με ανατροπή του Αθλητικού Ομίλου Πυλίου Κω, παίρνοντας έτσι το πρώτο τους τρίποντο.

Πλέον η Αιγιώτικη ομάδα πήρε τα επάνω της και ετοιμάζεται για τον επόμενο «πόλεμο» που την βρίσκει να αγωνίζεται μεθαύριο εντός έδρας κι απέναντι στην ΑΕ Μεσολογγίου, αγώνας που είναι προγραμματισμένος για την 1η αγωνιστική.

ΓΚΟΛ «ΔΩΡΟ» ΣΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ

Η «Μαύρη Θύελλα» μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας στο μυαλό τους το γρήγορο γκολ, που θα της έδινε το… δικαίωμα της ηρεμίας, όμως δεν το βρήκε σε όλο το πρώτο μέρος (5΄ Μακρής 41΄Σκούτας), με τους φιλοξενούμενους αφενός να παίζουν την κόντρα επίθεση και να ταλαιπωρούν την άμυνα του Παναιγιάλειου κυρίως με τον Σλοβάκο Λάλκοβιτς, ο οποίος βρέθηκε αρκετές φορές στην περιοχή και στο τέλος πανηγύρισε, καθώς εκμεταλλεύτηκε στο 38ο λεπτό το «δώρο» του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου και με πλασέ έγραψε το 1-0 για τους Κώες.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Στην επανάληψη ο Παναιγιάλειος δεν είχε άλλη επιλογή, ή θα τα έπαιζε όλα για όλα, ή θα τα παρατούσε. Οι παίκτες του, προτίμησαν το πρώτο, έπαιξαν με πάθος, ένταση και στο 47ο λεπτό, ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τσιτσεκίδη στον Φωκαϊδη με τον ρέφερι να συνεχίζει το παιχνίδι. Στη συνέχεια η Αιγιώτικη ομάδα δεν πτοήθηκε, πίεσε εκ νέου και στο 56ο λεπτό, ο Κοντοχρήστος βρήκε τον Φωκαϊδη που με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Έπειτα, οι μελανόλευκοι έψαξαν για ένα ακόμη τέρμα, αφού δεν το βρήκαν με τον Μαρκόπουλο στο 66ο λεπτό κι αφού πήγε η καρδιά τους στη θέση της, με τις ευκαιρίες που έχασαν πρώτα ο Λάλκοβιτς στο 72ο λεπτό και ύστερα ο Κότζα στο 80ο λεπτό, είπαν να προσπαθήσουν ξανά. Το έπραξαν πρώτα στο 85ο με τον Βασίλτση, στη συνέχεια με τον Σανδραβέλλη στο επόμενο λεπτό (86ο) κι αφού «φώναξε» εκ νέου για πέναλτι στο 88ο σε ανατροπή του Μακρή, τελικά ήρθε η δικαίωση στις καθυστερήσεις (90+2), όταν ο Γκίκα γύρισε την μπάλα στην περιοχή του Πυλίου, εκεί βρίσκονταν ο Μακρής και με σουτ έκανε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Ν. Μανούρας): Παπαδόπουλος, Γκίκα, Κοντοχρήστος, Σανδραβέλης, Σκούτας, Μωραίτης, Λουκάς (12΄ λ.τρ. Κοτσόκολος), Μαυρόπουλος, Μακρής, Κραγιόπουλος, Φωκαϊδης (62΄ Τρέσα, 84΄ Βασίλτσης).

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ (Στ. Χατζησεβαστός): Καλαντζής, Τσιτσεκίδης, Χατζηβασίλης, Σκουλής, Δρόσος (75΄ Αλομπισάντ), Λάλκοβιτς, Μπριλάκης, Κότζα, Βουκομάνοβιτς (65΄ Μουλάς), Χιντζίδης, Θωμαϊδης.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕ Μυκόνου           7-3          9

Μαρκό                      3-1          7

Κόρινθος                 5-2          7

Αστέρας Βάρης      5-1          7

Ρόδος                       8-1          7

ΑΟ Πυλίου Κω      6-2          6

ΠΑΟ Βάρδας         6-3          6

ΑΕΡ Αφάντου       4-4          5

Ιαλυσός                  3-4          4

Πανελευσινιακός 3-4          4

Ελλάς Σύρου          2-5          3

Ερμιονίδα               1-6          3

Παναιγιάλειος       2-5          3

Βύζας Μεγάρων    3-5          2

Εράνη Φιλ.             2-5          2

Θύελλα Ραφ.          4-7          1

Παναργειακός       0-1          1

ΑΕ Μεσολογγίου   1-8          0

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

Βύζας Μεγάρων-ΑΕ Μυκόνου…………….1-2

Μαρκό-Ελλάς Σύρου………………………….1-0

Παναγιάλειος-ΑΟ Πυλίου Κω……………..2-1

Ιάλυσος-Παναργειακός………………………1-3

Αστέρας Βάρης-Θύελλα Ραφήνας………..3-1

ΑΕΡ Αφάντου-ΠΑΣ Κόρινθος……………...1-1

Ερμιονίδα-Ρόδος………………………………..0-3

ΑΕ Μεσολογγίου-ΠΑΟ Βάρδας…………….1-2

Εράνη Φιλιατρών-Πανελευσινιακός………1-1 

ΕΠΟΜΕΝΗ

ΕΜΒΟΛΙΜΗ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕ Μυκόνου-Ερμιονίδα

Μαρκό-Ιαλυσός

Παναιγιάλειος-ΑΕ Μεσολογγίου

Βύζας Μεγ.-Αστέρας Βάρης

ΑΟ Πυλίου Κως-Εράνη Φιλ.

Ελλάς Σύρου-ΑΕΡ Αφάντου

Ρόδος-ΠΑΣ Κόρινθος

Παναργειακός-Πανελευσινιακός

Παμβουπρασιακός-Θύελλα Ραφήνας

Ροή ειδήσεων

Advertisement