Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αλ. Σακελλαρόπουλος: «Κανείς δεν θα ποδοπατήσει τις αξίες και την ηθική μου»

Published

on

 

Ένας παρορμητισμός στάθηκε αρκετός στους διοικούντες την ομάδα του Παναιγιάλειου να λειτουργήσουν και να αποφασίσουν τον… αποκεφαλισμό του Αιγιώτη στην καταγωγή αμυντικού Αλέξανδρου Σακελλαρόπουλου. Ο παίκτης αποτελεί παρελθόν από την «Μαύρη Θύελλα», λόγω του ότι πέτυχε το αυτογκόλ στο παιχνίδι με την Ερμιονίδα που έκρινε τη συνάντηση.

Ο ίδιος με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αφήνει αιχμές, γράφοντας: «Με την δημοσίευση αυτή ανακοινώνω τη λύση συνεργασίας μου με τον Παναιγιάλειο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο και την ομάδα για την συνεργασία μας αυτό το χρονικό διάστημα. Είναι μια απόφαση της διοίκησης που με στενοχωρεί ύστερα από ένα λάθος μου στο πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Δεν επιτρέπω σε κανέναν να ποδοπατήσει τις αξίες και την ηθική μου ως άνθρωπος πρωτίστως και ως ποδοσφαιριστής. Απορώ πάντως πόσο σωστό είναι ένα Παναιγιάλειο κάλεσμα όταν διώχνεις δικό σου παιδί. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και να πετύχει τους στόχους της». Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μετά την ανάρτηση που έκανε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης για την αποχώρησή του, δέχτηκε πολλά μηνύματα συμπαράστασης από φίλους και γνωστούς και μεταξύ αυτών και του προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα, που έγραφε:

«Ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες και ένα εξαιρετικό παιδί. Η γνωστή τραγική νοοτροπία παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πολύ κρίμα». Στο μεταξύ, σήμερα ο Παναιγιάλειος θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Μεσολογγίου (16:00) στο γήπεδο της Αβύθου, σε παιχνίδι για την 1η αγωνιστική (εμβόλιμη) του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement