Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Την Παρασκευή η κεντρική προεκλογική ομιλία του Βασίλη Αϊβαλή

«Τώρα είναι η ώρα να απελευθερώσουμε τις δυνάμεις της πόλης»

Published

on

 

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία θα πραγματοποιήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής την ερχόμενη Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου, στις 20.30 στη διασταύρωση των οδών Κορίνθου και Παντανάσσης, όπου βρίσκεται και το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι».

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για το Δήμο Πατρέων ο κ. Αϊβαλής θα αναφερθεί στο διακύβευμα των εκλογών για την Πάτρα και στο μεγάλο άλμα που πρέπει να κάνει η πόλη προς τα εμπρός. 

Θα αναφερθεί στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πόλη σήμερα και στο σχέδιό του για την Πάτρα το οποίο συνδιαμορφώθηκε μετά από δημόσια διαβούλευση με τους Πατρινούς. 

«Απευθύνουμε πρόσκληση στους πολίτες της Πάτρας να έρθουν κοντά μας και να στείλουμε μαζί το μήνυμα της αλλαγής που έχει ανάγκη η πόλη» αναφέρει ο Βασίλης Αϊβαλής. «Τώρα είναι η ώρα να απελευθερώσουμε τις δυνάμεις της πόλης. Να φύγουμε μπροστά. Με δουλειά, με πίστη, με κόπο, με στοχοπροσήλωση. Με τους νέους ανθρώπους πρωταγωνιστές. 

Πάμε να ταρακουνήσουμε την πόλη. Να φέρουμε στην επιφάνεια τους παροπλισμένους. 

Αυτούς που τόσα χρόνια δε μετέχουν στην πορεία εξέλιξης της Πάτρας, γιατί έχουν εξαιρεθεί, έχουν αποκλειστεί από το Δήμο τους».

Ροή ειδήσεων

Advertisement