Connect with us

Παναχαϊκή

Καμία ευθύνη στους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής

Published

on

Πολλά ακούγονται για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών χωρίς όμως κανείς να αντιλαμβάνεται το νεαρό της ηλικίας τους.

Οι περισσότεροι κοκκινόμαυροι έχουν ταλέντο όμως δυστυχώς όταν μέσα στην ομάδα δεν υπάρχει ένας κορμός από έμπειρου παίκτες να τους στηρίξουν και να τους βοηθήσουν, φυσικό επακόλουθο είναι και λάθη να κάνουν, αλλά και να φανούν αυτά στους φιλάθλους πιο εύκολα.

Αν παίρνεις έναν, έναν τους κοκκινόμαυρους παίκτες και τους ρίξεις… σε μια ομάδα με ένα ρόστερ από έμπειρους παίκτες το σίγουρο είναι ότι θα αγωνιστούν πολύ καλύτερα και θα έχουν την διάκριση που τους αναλογεί.

Για παράδειγμα την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Μάνος Λιοφάγος όταν χρησιμοποιήθηκε όλοι είδαμε έναν ποδοσφαιριστή με ταλέντο και μέλλον στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπως και άλλοι νέοι παίκτες που πλέον δεν είναι στον κοκκινόμαυρο σύλλογο. Αυτό διότι δίπλα τους είχαν παίκτες έμπειρους και σε τυχόν λάθος τους άμεσα το κάλυπταν χωρίς να επηρεάσει το αποτέλεσμα.

Στη σημερινή ομάδα ο Λιοφάγος φαίνεται ότι πλέον παλεύει μόνος του, χωρίς στηρίγματα και το λάθος του θα φανεί έντονα σε όλους ενώ το βάρος που έχει, είναι σαφώς μεγαλύτερο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές δεν αξίζουν, απλά είναι νέοι, άπειροι και δεν έχουν την στήριξη από έναν έμπειρο που θα μπορεί να τους καθοδηγήσει και να τους καλύψει.

Οπότε η ευθύνη αρχικά είναι της διοίκησης που άφησε κάποιους περσινούς, έμπειρους παίκτες να φύγουν από την ομάδα μην πληρώνοντας τις προσφυγές και εν συνεχεία που την φετινή αγωνιστική περίοδο δεν έριξε… χρήματα στο να αποκτήσει τρεις καλούς ποδοσφαιριστές και να έχει σαφώς μικρότερο ρόστερ.

Αυτό που χρειάζεται εν κατακλείδι είναι να έχουμε υπομονή και φυσικά έναν προπονητή με εμπειρία για να μπορεί να δέσει αυτή την ομάδα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement