Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ξέφυγε από τη «ζούγκλα» ο Παναιγιάλειος

Published

on

 

Τα όσα διαδραματίστηκαν στη Ρόδο και στην αποστολή του Παναιγιάλειου δεν έχουν προηγούμενο-Ο γενικός αρχηγός Γ. Γεωργιάδης μιλάει στη «Γ» για την επίθεση που δέχτηκε

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο αγώνας Ρόδος-Παναιγιάλειος έχει ολοκληρωθεί, η αποστολή του Παναιγιάλειου πανηγυρίζει την μεγάλη ισοπαλία (1-1) -αν η τύχη ήταν με το μέρος της αιγιώτικης ομάδας θα είχε φύγει με τρίποντο- και εκεί που όλοι κατευθύνονταν προς την φυσούνα, άπαντες δέχτηκαν επίθεση από ανθρώπους της νησιωτικής ομάδας.

«Μαύρο πανί» για τους γηπεδούχους, ο γενικός αρχηγός Γιάννης Γεωργιάδης, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα, βρισκόμενος στον πάγκο της «Μαύρης Θύελλας», άκουγε συνεχώς «γαλλικά». Κάποια στιγμή αντέδρασε, χωρίς όμως να περιμένει ότι έπειτα θα επακολουθήσει, ό,τι επακολούθησε.

«ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΙΞΕ ΜΠΟΥΝΙΑ»

«Καθώς κατευθυνόμαστε προς τα αποδυτήρια, άνθρωπος της Ρόδου, τον οποίο είχα δει καθόλη τη διάρκεια του αγώνα κι οποίος χυδαιολογούσε εναντίον μου κι εναντίον της ομάδας, εισχώρησε στο γήπεδο, ήρθε και μου έριξε μπουνιά κι ευτυχώς που υπήρχαν οι Μαυρόπουλος και Παπαδόπουλος και με γλίτωσαν», είπε στη «Γ» με τους ανθρώπους της Ρόδου να του τονίζουν: «Είτε το θέλετε, είτε όχι η Ρόδος θα ανέβει».

«ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ»

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει η κάθε ομάδα, σκοπός μας σε κάθε αγώνα, είναι το θετικό αποτέλεσμα, αυτό προσπαθήσαμε και πήραμε απέναντι στη Ρόδο. Τι ήθελαν, να κάτσουμε να χάσουμε;». Και κατέληξε: «Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια στο συμβάν και για τα όσα ζήσαμε στην ζούγκλα της Ρόδου, έχουν δει πολλά τα μάτια μου όλα τα χρόνια στα γήπεδα. Προχωράμε, εγώ θέλω να πηγαίνει καλά ο Παναιγιάλειος».

Γ. ΜΑΝΟΥΡΑΣ: «ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ»

Με αυτά και με αυτά ο Παναιγιάλειος, κοιτάζει την επόμενη αναμέτρηση κι αυτή δεν είναι άλλη με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας εντός έδρας για την 6η αγωνιστική. Ο τεχνικός της «Μαύρης Θύελλας» Νίκος Μανούρας, μιλώντας στη «Γ» αναφέρθηκε στον αγώνα που πέρασε τονίζοντας: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, είχαμε ελλείψεις τόσο νωρίτερα, όσο και στο παιχνίδι, όμως καταφέραμε να το διαχειριστούμε και σε πέμπτο αγώνα βρεθήκαμε να κάνουμε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν και πήραμε όπως εξελίχθηκε έναν σημαντικό βαθμό». Και πρόσθεσε: «Μπροστά μας υπάρχει ο αγώνας με τον ΠΑΟ Βάρδας όπου είναι στοιχείο ενός τοπικού ντέρμπι. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για αυτή την αναμέτρηση».

ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Φυσικά οι απουσίες δεν λείπουν από τον Παναιγιάλειο και σε αυτό το παιχνίδι του προσεχούς Σάββατου, καθώς θα απουσιάσουν οι μόνιμοι τραυματίες Λιάτος και Χάμος, ενώ οι επόμενες ημέρες θα δείξουν εάν υπολογίζονται για την συνάντηση οι Σανδραβέλης, Λουκάς και Φωκαΐδης, ενώ επιστρέφει ο Κοτσόκολος, καθώς εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Στο μεταξύ, η προετοιμασία των παικτών του Παναιγιάλειου θα επαναρχίσει αύριο, καθώς οι παίκτες πήραν διήμερο ρεπό.

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement