Connect with us

Παναχαϊκή

Περίεργη η στάση της ΕΡΤ- Αναχωρεί για Κρήτη η Παναχαϊκή

Published

on

 

Η κρατική τηλεόραση δεν αποδίδει την περσινή σύμβαση και δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην βιωσιμότητα των ΠΑΕ

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ενώ στα υπόλοιπα κράτη της Ευρώπης οι δύο μικρότερες εθνικές κατηγορίες (Σούπερ Λιγκ 2, Γ΄ Εθνική) είναι ο «καθρέπτης» της μεγάλης κατηγορίας και οι φίλαθλοι έχουν sold out εισιτηρίων και συνάμα κανάλια εμβέλειας (Eurosport, ZDF sport) τις υποστηρίζουν είτε με ζωντανές συνδέσεις, είτε με στιγμιότυπα, η Κρατική Τηλεόραση την οποία πληρώνει από την τσέπη του ο Έλληνας πολίτης αδιαφορεί για την δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Κι η αδιαφορία αυτή οφείλεται στον πρόεδρο της δημόσιας τηλεόρασης Κωνσταντίνο Ζούλα. Αν και το πρωτάθλημα ξεκίνησε εδώ και τρεις εβδομάδες ο πρόεδρος της ΕΡΤ ετσιθελικά στερεί από τον φίλαθλο να δει την αγαπημένη του ομάδα. Στην Super League 2 αγωνίζονται ομάδες που εκπροσωπούν και τις 13 περιφέρειες της χώρας και το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερο αν αναλογιστεί κάποιος ότι στο Youtube που προβάλλονται κάποιοι αγώνες η επισκεψιμότητα έχει ξεπεράσει και τις 50 χιλιάδες ανά αγώνα. Ο πρόεδρος της ΕΡΤ θα πρέπει να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο είναι μία πολιτιστική εκδήλωση και ότι εισπράττει από τους Έλληνες πολίτες το σχετικό τέλος για να μπορεί, εκτός των άλλων, να επιτρέπεται στον φίλαθλο να απολαύσει και την αγαπημένη του ομάδα.

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η αδιαφορία και η κακόπιστη συμπεριφορά της ΕΡΤ έχουν φθάσει στο σημείο να μην αποδίδονται στις ομάδες της SL2 τα οφειλόμενα από την περσινή σύμβαση ως bonus, ύψους 600.000 ευρώ, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στην βιωσιμότητα των ΠΑΕ. Οι συμπεριφορές και αυτές οι πρακτικές θα πρέπει να απασχολήσουν και την Κυβέρνηση και να τραβήξουν το αυτί στους υπαίτιους.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία των παικτών της Παναχαϊκής, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Γιούχτα Αρχανών εκτός έδρας, με τον τεχνικό της να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Μετά το πέρας της προπόνησης, η αποστολή θα αναχωρήσει είτε αεροπορικώς, είτε ακτοπλοϊκώς για την Κρήτη, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Χθες στο μεταξύ, η ΠΑΕ Παναχαϊκή και η ακαδημία αυτής,?????? το Staff των ηλικιακών κατηγοριών Κ19 (Super League 2) & Κ15 (Super League 1) ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2023/24. Συγκεκριμένα, τεχνικός διευθυντής Στάθης Τσαρτόλιας, προπονητής Κ19 Χάρης Ράντος, γυμναστής Κ19 Νίκος Κατσαρέλης, προπονητής Κ15 Δημήτρης Κατριμπούζας, γυμναστής Κ15 Στάθης Τσιτσιβός, συνεργάτης προπονητή Κ15 Παύλος Αποστόλου, προπονητής τερματοφυλάκων Κ19 & Κ15 Δημήτρης Κόμπλας και ψυχολόγος Κ19 & Κ15 Σοφία Στρέκλα. Τέλος, με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώθηκε από τον σύλλογο εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας «Ο Άγιος Χαράλαμπος» σε συνεργασία με το «Atlas Sport Center» και τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής. Οι «κοκκινόμαυροι» ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν ήταν οι Κολοβούρης, Νάστος, Πατρινός, Μ. Μικές, Λ. Μικές, Κυρσανίδης και Καραγιάννης. Τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής συνόδευε εκ μέρους του Δ.Σ. της ΠΑΕ της ο Απόστολος Βεντουρής.

Ο ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΥΧΤΑ

Ο Ραφαήλ Σταυρουλάκης του συνδέσμου διαιτητών Ρεθύμνου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα Αρχανών, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 16:00 στο Βουζουνεράκειο γήπεδο Ιεράπετρας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2. Βοηθούς θα έχει τους Γεώργιο Βλαχάκη (Ρεθύμνου), Αντώνιο Ιωάννου (Εύβοιας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτριος Μόσχου (Λασιθίου). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χαράλαμπος Κωστούδης (Μακεδονίας). Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας ορίστηκαν να τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: 14/10, 15:00: Τηλυκράτης-Ηλιούπολη: Τσάκαλης (Ηλείας). 16:00: Ολυμπιακός Β-Ιωνικός: Κουκουράκης (Χανίων), Αιγάλεω-Καλαμάτα: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων). 16/10, 13:00: Διαγόρας-ΠΑΕ Χανιά: Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας). Παναθηναϊκός Β-Athens Kallithea: (αναβλήθηκε).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement