Connect with us

Ερασιτεχνικό

A’ KATHΓΟΡΙΑ: Ματιές σε «Φ. Αραβαντινός» και Προσφυγικά

Published

on

 

Η Θύελλα υποδέχεται τον πρωτοπόρο Πανμοβριακό και ο Εθνικός τον ΑΠΣ Πάτραι – Μάχες σε όλα τα γήπεδα της Αχαΐας με την 5η στροφή της Α’ Κατηγορίας

 

Δράση θα έχουμε σήμερα μόνο στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και αυτό λόγω του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών.

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας όρισε σήμερα να διεξαχθούν όλες οι αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής και στους δύο ομίλους με ενδιαφέροντα παιχνίδια κυρίως για τις ομάδες που βρίσκονται στην δεύτερη ταχύτητα του πρωταθλήματος.

Να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά τους και να ξεκινήσουμε από τον πρώτο όμιλο που ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Θύελλας Πατρών με τον Πανμοβριακό. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν μπει όπως θα ήθελαν στο πρωτάθλημα και μετράνε δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, αντίθετα ο Πανμοβριακός διατηρεί το απόλυτο νικών και φυσικά θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα και στην χειρότερη να μην ηττηθεί.

Από κει και πέρα τα παιχνίδια έχουν να κάνουν με τις ομάδες της δεύτερης ταχύτητας με τον Αχαιό που ακόμα δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης να υποδέχεται τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων που μετράει μια νίκη, μια ισοπαλία και δύο ήττες.

Ο Ατρόμητος Λάππα έχοντας στο «τιμόνι» του το νέο προπονητή, τον Χαρακίδα υποδέχεται τη Δόξα Παραλίας. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κάτι που θα επιδιώξουν απέναντι στην ομάδα της Δόξας που μετράει μια νίκη, μια ισοπαλία και δύο ήττες.

Δύσκολο έργο θα έχει η ουραγός Αναγέννηση Πατρών που τυπικά φιλοξενεί στα Ζαρουχλέικα τον αήττητο Ατρόμητο.

Η Αχαϊκή που μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία υποδέχεται στο γειτονικό ντέρμπι τη Δόξα Νιφορεΐκων που έχει μια νίκη και τρεις ήττες. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν το «τρίποντο» για να συνεχίσουν να βρίσκονται στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος τα νεοφώτιστα Ροΐτικα που μετράνε μια νίκη, μια ισοπαλία και δυο ήττες υποδέχονται τον Διαγόρα που έχει δύο νίκες και από μια ισοπαλία και ήττα.

Στον δεύτερο όμιλο τώρα ξεχωρίζει η βραδινή (7 μ.μ.) αναμέτρηση του Εθνικού Πατρών με τον ΑΠΣ Πάτραι. Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην κοινή έδρα τα Προσφυγικά αναμένεται να παρακολουθήσει αρκετός κόσμος.

Οι γηπεδούχοι ακόμα δεν έχουν αντικαταστήσει τον προπονητή Νίκο Τσολόπουλο σε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στους πράσινους που βρίσκονται στην κορυφή με τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Ο Άρης Πατρών που επίσης βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχει εύκολο έργο καθώς φιλοξενεί τα Καλάβρυτα που είναι στην τελευταία θέση.

Ο Κεραυνός έχοντας δύο νίκες στο πρωτάθλημα «ταξιδεύει» στο γειτονικό Αίγιο αντιμετωπίζοντας τη Θύελλα σε ένα ματς που το συγκρότημα του Ανδρέα Ανδρούτσου ζητάει μόνο νίκη.

Ο Δαβουρλής μετά την σπουδαία εντός έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με 2-0 επί της Θύελλας Αιγίου αναζητά ένα καλό αποτέλεσμα στο γήπεδο του Αχιλλέα επί της Αιγείρας/Ακράτας.

Η Νίκη Προαστίου που βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 9 βαθμούς έχοντας τρεις νίκες και μια ήττα φιλοξενεί τον Αετό Ρίου με σκοπό τους τρεις βαθμούς.

Τέλος ο Πήγασος υποδέχεται τον δυναμικό Αχαϊκό με τους βυσσινί να επιθυμούν να σημειώσουν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Αντίθετα ο Αχαϊκός έχοντας μια νίκη και τρεις ήττες θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Θύελλας, 4μ.μ.: Θύελλα Πατρών-Πανμοβριακός Ριόλου, Νίκος Χρονάς

Γήπ. Κ. Ζάρρας, 4:30μ.μ.: Αχαιός Σαραβαλίου-Αστέρας Τσουκαλεΐκων, Χαράλαμπος Πετρόπουλος

Γήπ. Λάππα, 4:30μ.μ.: Ατρόμητος Λάππα -Δόξα Παραλίας, Κώστας Οικονόμου

Γήπ. Ζαρουχλεΐκων, 4:30μ.μ.: Αναγέννηση Πατρών-Ατρόμητος Πατρών, Μιχάλης Ζήκος

Γήπ. Δημοτικό Κ. Αχαΐας, 4:30μ.μ.: Αχαϊκή-Δόξα Νιφορεΐκων, Βασίλης Σεσέντος

Γήπ. Ροιτίκων, 4:30μ.μ.: ΑΕ Ροϊτίκων -Διαγόρας Βραχνεΐκων, Αλέξανδρος Φωκάς

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Προσφυγικών, 4:30μ.μ.: Άρης Πατρών-Καλάβρυτα, Γιάννης Ζαντέλης

Γήπ. Πλαστήρα, 4:30μ.μ.: Θύελλα Αιγίου-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Θανάσης Γραββάνης

Γήπ. Προαστίου, 4:30μ.μ.: Νίκη Προαστίου-Αετός Ρίου, Βασίλης Μάρδας

Γήπ. Αχιλλέας, 4:30μ.μ.: Δαβουρλής K. ’92-Αιγείρα Ακράτας, Θανάσης Γκοτσόπουλος

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, 4:30μ.μ.: Πήγασος Μπεγουλακίου-Αχαϊκός, Κώστας Βαβαρούτας

Γήπ. Προσφυγικών, 7:30μ.μ.: Εθνικός Πατρών- ΑΠΣ Πάτραι, Γιώργος Παπαδόπουλος.

 

 

Ο Χρονάς στο ντέρμπι

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον διαιτητή Νίκο Χρονά τον οποίο και όρισε στο ντέρμπι του πρώτου ομίλου ανάμεσα στην Θύελλα Πατρών και τον Πανμοβριακό.

Ο έμπειρος ρέφερι με αυτή την αναμέτρηση θα φτάσει τα πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

 

Ο Παπαδόπουλος στα Προσφυγικά

Ο έμπειρος διαιτητής Γιώργος Παπαδόπουλος θα είναι αυτός που θα διευθύνει μια δύσκολη αναμέτρηση όπως είναι αυτή του δεύτερου ομίλου ανάμεσα στον Εθνικό και τον ΑΠΣ Πάτραι. Ο Αιγιώτης ρέφερι θα διευθύνει για τρίτη φορά παιχνίδι της Α’ Κατηγορίας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement