Connect with us

Αθλητισμός

Κυριακή στην Αγυιά

Published

on

Η Παναχαϊκή θα υποδεχτεί στην έδρα της το «Σίτι» και στόχο έχει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς

Κρίσιμη θεωρείται η 4η αγωνιστική που έρχεται για την Παναχαϊκή η οποία και θα υποδεχτεί στην έδρα της, το γήπεδο Αγυιάς (16:00) το Αιγάλεω, για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Κι αυτό γιατί πρέπει να κερδίσει πάση θυσία. Εάν το επιτύχει θα «πετάξει» από πάνω της τη «ρετσινιά» των δύο ηττών και θα κοιτάξει το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει με άλλο μάτι, εάν δεν το πετύχει.

Τότε πλέον τα πράγματα στα «στενέψουν» επικίνδυνα, διότι θα βρίσκεται στον «πάτο» του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις έναν βαθμό, αυτό δηλαδή που κατέκτησε στην πρεμιέρα.

ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Αυτό φυσικά το γνωρίζουν άπαντες στην Παναχαϊκή και θέλουν απέναντι στο Αιγάλεω να κάνουν τη δική τους αντεπίθεση και σε αυτό θα παίξουν σημαντικό ρόλο και οι φίλαθλοι, που θα την βοηθήσουν με τη φωνή τους, έτσι ώστε οι παίκτες να φτάσουν στην επίτευξη του στόχου, που είναι μόνο οι τρεις βαθμοί.

Η προετοιμασία ουσιαστικά ξεκινά σήμερα (Κυριακή γυμνάστηκαν κανονικά οι παίκτες) και πλέον όλοι σκέφτονται το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής, που όπως προαναφέραμε, θεωρείται βαθμολογικά κρίσιμο.

Ο τεχνικός της κοκκινόμαυρης ομάδας ενόψει της αναμέτρησης αυτής, δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και όλοι είναι διαθέσιμοι.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ 

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την επανεκλογή των Νεκτάριου Φαρμάκη, Κώστα Πελετίδη, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Αναλυτικά αυτή αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή συγχαίρει δημόσια για την επανεκλογή τους, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη. Τους εύχεται καλή δύναμη στα καθήκοντά τους και να στέκονται αρωγοί σε κάθε προσπάθεια της ιστορικής μας ομάδας.

Επίσης η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο Πατρινός και γνωστός για τα «κοκκινόμαυρα» αισθήματά του, Δημήτρης Κουρέτας.

Ο νέος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και παλιός αθλητής Στίβου της Παναχαϊκής έχει τις καλύτερες ευχές μας και μαζί με αυτές τις ευχές όλων όσων αγαπούν την Παναχαϊκή και διαχρονικά ενδιαφέρονται γι’ αυτή».

*Ο Διαγόρας πήρε μεγάλη νίκη (3-1) κόντρα στα Χανιά για την 3η αγωνιστική της Super League 2.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 3 αγώνες)

Καλαμάτα           10-2       8              9

ΠΑΕ Χανιά          7-3          6

Διαγόρας Ρόδου              5-4          6

Γιούχτας              5-4          6

Athens Kallithea               3-2          4

Ιωνικός 4-4          4

Ηλιούπολη          2-4          4

Παναθηναϊκός Β               3-4          3

Τηλυκράτης Λευκάδας  2-5          3

Παναχαϊκή         1-4          1

ΑΟ Αιγάλεω       1-6          0

Ολυμπιακός Β    3-4          -8

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement