Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κωνσταντίνος Βανδώρος: Αγαπητός, άμα τη εμφανίσει

Published

on

Μετά από την επίσημη ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο Πατρών, o υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ΠΕ Αχαΐας Κωνσταντίνος Βανδώρος, ο οποίος έλαβε 1409 ψήφος απευθύνει το δικό του «ευχαριστώ» προς όλους.

Εκφράζοντας τα συναισθήματά του αναφέρει: «Νιώθω σαν να εμφανίστηκα σε ένα αμφιθέατρο, προσκεκλημένος από έναν εξαίρετο άνθρωπο που με εμπνέει, τον Περιφερειάρχη μας Νεκτάριο Φαρμάκη και στάθηκα μπροστά σε 1409 ανθρώπους, είπα “καλημέρα σας” και μου απάντησαν όλοι μαζί ένα ηχηρό “καλημέρα”!»
Και σημειώνει: «Ως πρωτοεμφανιζόμενος, χωρίς ηχηρό αγώνα, με ανθρώπους που διαβάζοντας τα άρθρα μου διαπίστωσαν ποιος είμαι και τί πρεσβεύω, κατάφερα να συστηθώ στον κόσμο της Αχαΐας και ‘’με το που συστηθήκαμε’’ 1409 άνθρωποι, επέλεξαν να βάλουν έναν σταυρό δίπλα στο όνομα μου. Με αφορμή την διαδικασία της υποψηφιότητάς μου, εμφανίστηκαν (ή επανεμφανίστηκαν) στη ζωή μου άνθρωποι, με τους οποίους έχουμε τον ίδιο αξιακό κώδικα. Αυτά, είναι για μένα ευλογία, ώθηση και πηγή ενέργειας στην προσπάθειά μου να προσφέρω στον μου στον τόπο μου και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, ώστε να τα αξιοποιήσω στο έπακρον».
Και καταλήγει: «Η Αχαΐα μίλησε, ενδυναμώνοντας και ανανεώνοντας την επιτελική ομάδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ώστε να καταφέρουμε να γίνουμε η ‘’πρώτη και καλύτερη’’ Περιφέρεια της Πατρίδας μας…»

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement