Connect with us

Αθλητισμός

Σέρτζιαν Τσέροβιτς: «Ο Ιωαννίδης είναι ότι καλύτερο έχει η Ελλάδα»

Published

on

Ποιος φίλαθλος ανά την Ελλάδα δεν θυμάται τον Σέρβο ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής κι άλλων Ελληνικών ομάδων Σέρτζιαν Τσέροβιτς. Τώρα, έχοντας αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ασχολείται με την εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών, δηλαδή με τη δουλειά -κατά το κοινώς λεγόμενο-του μάνατζερ.

Συχνά-πυκνά, φέρνει ξένους ποδοσφαιριστές στη χώρα μας προκειμένου αυτοί να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα κυρίως της Σούπερ Λίγκα 2, ενώ παλαιότερα ήταν και στο τιμ της ΠΑΕ Παναχαϊκή (2015) από τη θέση του γενικού αρχηγού, αλλά έπειτα αποχώρησε.

Πολλές φορές -όντας μέλος του Facebook- κάνει αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επί της ευκαιρία του χθεσινού αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με αντίπαλο την Ολλανδία στην προκριματική φάση του Euro 2024, αναφέρθηκε σε αυτή, αλλά στάθηκε στον διεθνή Έλληνα επιθετικό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη και σε ανάρτησή του, έγραψε: «Ο Ιωαννίδης είναι ότι καλύτερο έχει η Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Με λίγα λόγια ένα ευχαριστώ».

Και ο Σέρτζιαν Τσέροβιτς, προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, γράφοντας σε σχόλιο: «Η Ελλάδα είναι πολύ πίσω από αυτούς (σ.σ. Ολλανδία), προσπάθεια καλή και μπορούμε, απλά έχουμε Γεωργία στα πλέι οφ. Αυτοί έχουν πολύ καλό παίκτη τον Χβίτσα Κβαρατσχέλια της Νάπολι κι είναι από τους καλύτερους στον κόσμο».

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement