Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Β. Θεοδώρου

Published

on

 

Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός τερματοφύλακας του Παναιγιαλείου με καταγωγή από την Κόρινθο Βασίλης Θεοδώρου (γεννημένος το 1937), ο οποίος κι υπήρξε μέλος της μεγάλης ομάδας της «Μαύρης Θύελλας» της περιόδου 1959-1960, που έγραψε ιστορία με τη συμμετοχή της στη νεοσύστατη -τότε- Α΄ Εθνική. Στο διάστημα αυτό είχε συμπαίκτες στον Παναιγιάλειο τους: Ζορμπάνο, Χαραλαμπόπουλο, Αρβανίτη, Σταθακόπουλο, Μαμάση, Νικολαΐδη, Αγγελίνα, Μακρή, Μαργαρίτη, Τανίδη, Καλλίτση, Μπέλλα, Σοφιανό, Κορνηλάκη, Ξένο, Χαλδαιάκη, Χατζηαντωνίου, Μιχαλόπουλο, Κυπριώτη, Φραγκολιά, Βουλόγκα, Καλλίτση, Καρακατσάνη, Γρηγοριάδη, Χαλκιά, Ζουμπούλη, Ραδίτσα, Ζευγώλη, Φαράντο και Μαρκογιάννη. Εκτός του αιγιώτικου συλλόγου αγωνίστηκε τόσο στον Εθνικό Πειραιώς (Α΄ Εθνική), όσο και στην μεγάλη και ιστορική Κόρινθο.

Ο ΣΠΗΛΙΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ

Ο Γιώργος Σπήλιος του συνδέσμου διαιτητών Κορίνθου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναιγιάλειου με τον Πανελευσινιακό, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (16:00) εκτός έδρας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος). Βοηθούς θα έχει τους Αθανάσιο Κλεπετσάνη και Βασίλειο Θεοδωρόπουλο, όλοι του ιδίου συνδέσμου. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργος Μητροφάνης Αθηνών. Αναλυτικά οι ορισμοί έχουν ως εξής: 22/10, 11:00, Εράνη Φιλ.-Ιαλυσός Γρ. Ρηγόπουλος Ηλείας. 11:30, Παναργειακός-Ελλάς Σύρου Κουλοχέρης Ανατ. Αττικής. 14:00 ΠΑΟ Βάρδας-ΑΟ Πυλίου Κω, Βαρτσάκης, Σόβολος, Βαλκανάς Λακωνίας.  15:00, Μύκονος-Ρόδος Κωνσταντινίδης Δυτ. Αττικής. 16:00, Θύελλα Ραφ.-Βύζας Μεγ. Νικολάου Αθηνών, Κόρινθος-Μαρκό Τριανταφύλλου Αργολίδας, ΑΕΡ Αφάντου-Ερμιονίδα Παναγιωταράς Αθηνών, Αστέρας Βάρης-ΑΕ Μεσολογγίου Καπίρης Αθηνών.

*Μαζί με τη… βαριά καμπάνα της ΑΣΑ υπήρξε ακόμη μία τιμωρία για ομάδα που αφορά όμως το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Πιο συγκεκριμένα, η Εράνη Φιλιατρών τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με αφαίρεση βαθμών, ενώ έχασε και 3-0 το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό. Από την άλλη η μεσσηνιακή ομάδα τιμωρήθηκε με χρηματική ποινή 550 ευρώ, ενώ τιμωρήθηκαν με πρόστιμο (2.000 ευρώ) Φωστήρας- Ηλυσιακός.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement