Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Στην τελική ευθεία ενόψει Τηλυκράτη

Published

on

Οι τραυματίες Κούτσιας, Μούλντερ και Ιατρούδης, οι απουσίες της Παναχαϊκής ενόψει Τηλυκράτη

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το δύσκολο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2 που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (15:00) είναι προ των πυλών και ήδη είναι… σφιγμένο το στομάχι του προπονητή Γιάννη Τάτση, καθώς ψάχνει να βρει λύσεις.

Αυτές θα έρθουν εκ των έσω αναγκαστικά, καθώς οι τραυματίες Κούτσιας, Μούλντερ και Ιατρούδης, δεν του δίνουν τη δυνατότητα να έχει περισσότερες επιλογές. Κι αν ο τρίτος της παρέας μπήκε τώρα στα «βάσανα» των προπονήσεων, οι δύο προηγούμενοι θεωρούνταν βασικοί, οπότε για τον Ηπειρώτη στην καταγωγή προπονητή το… άγχος μεγαλώνει, μιας και το παιχνίδι στη Λευκάδα με τον Τηλυκράτη θεωρείται βαθμολογικά κρίσιμο.

ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΒΑΘΜΟΣ Ή ΒΑΘΜΟΙ

Θα πρέπει οπωσδήποτε να έρθουν βαθμός ή βαθμοί, έτσι ώστε η κοκκινόμαυρη ομάδα να… ανασάνει κι αν το πετύχει απέναντι στους γηπεδούχους, τότε στη συνέχεια αναμένεται να βρει τον δρόμο της, κάτι που θέλουν άπαντες και πρωτίστως ο Γιάννης Τάτσης. Με αυτά και με αυτά η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών θα συνεχιστεί σήμερα κανονικά με πρωινή προπόνηση.

Ροή ειδήσεων

Advertisement