Connect with us

Τοπική αγορά

Δημήτρης Παλούμπης: Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι έμποροι

Published

on

«Εν μέσω βομβαρδισμού μηνυμάτων με προσφορές από πολυεθνικές και e-shop, ο κόσμος δείχνει να επιστρέφει στην τοπική αγορά που εξασφαλίζει ένα καλό μέρος από την «πίτα» των αγορών.

Αν πάει καλά και το Σ/Κ θα μιλάμε για το καλύτερο τριήμερο αγορών το 2023. Δεν βάζουμε εξ αρχής πολύ ψηλά τον πήχη διότι η αγοραστική δύναμη είναι μειωμένη εξ αιτίας της ακρίβειας και της ενεργειακή ανασφάλειας. Αυτή τη φορά φαίνεται όμως ότι έχουμε σύμμαχο τον καιρό και την έλευση του χειμώνα που, για πρώτη φορά μέσα στο ’23, υποχρεώνει τους καταναλωτές να κοιτάνε πιο… ζεστά τις πατρινές βιτρίνες.

Είναι ικανοποιητικό ότι ο κόσμος από προχθές δεν περιορίζεται στα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά, οι έμποροι φρόντισαν να κινηθούν έγκαιρα με προσφορές, η κίνηση ξεκίνησε από 24ωρα με έρευνα αγοράς και από χθες Παρασκευή είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα κάνουμε ταμείο. Δεν περιμένουμε άλλωστε θαύματα διότι δεν υπάρχουν χρήματα για το σκοπό αυτό ενώ ο κόσμος θα πρέπει να κινηθεί και στις γιορτές…» σύμφωνα με τον Δημήτρη Παλούμπη, πρόεδρο του Συλλόγου Εμπόρων Ιστορικού Κέντρου Πάτρας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement