Connect with us

Παναχαϊκή

Ευτυχώς έχει προπονητή- Στα θετικά για την Παναχαϊκή τα υπόλοιπα αποτελέσματα

Published

on

 

Ο Γιάννης Τάτσης ρίσκαρε και πήρε στο τέλος τον βαθμό κόντρα στον Ολυμπιακό

 

Ο πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα της Super League 2 ολοκληρώθηκε και η Παναχαϊκή δυστυχώς μετράει μηδέν νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Δηλαδή η συγκομιδή βαθμών είναι πέντε, από τους οποίους οι τέσσερις είναι με προπονητή τον Γιάννη Τάτση.

Μπορεί η Παναχαϊκή να μην έχει αυτό το ρόστερ που θα ήθελε για να μπορέσει να έχει μια εύκολη παραμονή ωστόσο ευτυχώς έχει προπονητή.

Και δεν βγάζουμε όλους τους παίκτες ανίκανους απλώς από τους περισσότερους λείπει η εμπειρία και θα μπορούσαν να αγωνίζονταν σε οποιαδήποτε ομάδα που έχει αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Στην Παναχαϊκή όμως δυστυχώς όλοι είναι άπειροι και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Ο Γιάννης Τάτσης όμως προσπαθεί να δέσει και να τονώσει τους παίκτες του έτσι ώστε να βγάζουν στο γήπεδο ό,τι μπορούν.

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό οποιοσδήποτε άλλος προπονητής να ήταν το ματσάκι θα είχε χαθεί. Ο Γιάννης Τάτσης βλέποντας ότι η ομάδα του βρίσκεται πίσω στο σκορ από το 11ο λεπτό προσπάθησε να βρει λύσεις από τον πάγκο. Από το 34’ της συνάντησης ξεκίνησε τις αλλαγές ενώ στο ημίχρονο άλλαξε και το σύστημα παίζοντας πιο επιθετικά.

Ρίσκαρε ο Γιάννης Τάτσης καθώς γνώριζε ότι μια ήττα θα ήταν καταδίκη για την κοκκινόμαυρη ομάδα. Όταν ένας προπονητής ρισκάρει και του βγαίνει σημαίνει ότι έχει τις γνώσεις και την εμπειρία για να πετύχει τον στόχο του.

 

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΕΣ

Το να βρεθούν ποδοσφαιριστές για να βοηθήσουν την ομάδα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο. Και όταν λέμε ποδοσφαιριστές εννοούμε έμπειρους που θα μπορούν να δώσουν το παραπάνω στην ομάδα.

Όπως μπορεί κανείς να αντιληφθεί τέτοιοι παίκτες δεν είναι εύκολο να αφήσουν την ομάδα τους για να έρθουν στην Παναχαϊκή που βρίσκεται στην τελευταία θέση. Οι μόνοι ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως να έρθουν είναι οι απογοητευμένοι που δεν έχουν πάρει πολλά παιχνίδια φέτος στο πρωτάθλημα.

Γι’ αυτό λοιπόν τον ρόλο του διαμεσολαβητή δυστυχώς τον έχουν αναλάβει κάποιοι μάνατζερ και αυτή την εβδομάδα αναμένεται να έρθουν κάποιοι για να δοκιμαστούν. Δηλαδή όπως καταλαβαίνουμε παίκτες ποιότητας δύσκολα θα βρεθούν τον Ιανουάριο.

 

Ποιος Αλίμπε, ρε παιδιά;

Αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι στην κερκίδα της Παναχαϊκής που ανέφεραν για ποιο λόγο χρησιμοποιείται ο Αλίμπε. Ένας παίκτης που μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει τίποτα απολύτως στην ομάδα και πολλές φορές χαλάει και τις όποιες επιθετικές προσπάθειες έχει η ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Αλίμπε δεν έκανε ούτε μια σωστή υποδοχή της μπάλας εκνευρίζοντας τους φιλάθλους.

Στο ίδιο μήκος κύματος περίπου κυμαίνεται και ο Αποστολόπουλος ο οποίος αντικαταστάθηκε σχετικά νωρίς στην αναμέτρηση (34’) για να πάρει την θέση του ο Ντε Ολιβέιρα, ο οποίος ναι μεν έχει ταχύτητα, αλλά στην ουσία όταν γίνεται κάτοχος της μπάλας δεν γνωρίζει τι να την κάνει…

Ο Ζέκοφ τα ελάχιστα λεπτά που χρησιμοποιήθηκε ήταν ικανά για να δούμε ακόμα μια φορά ότι δεν μπορεί να βοηθήσει…

Μέτριος ήταν ο Παραστατίδης ενώ δραστήριος αυτή την φορά σε σχέση με την Καλαμάτα ήταν ο Γρηγορόπουλος ο οποίος το πάλεψε.

Σταθερός ο Μπάρετ στα αμυντικά του καθήκοντα ενώ ήταν ο παίκτης που απείλησε περισσότερες φορές από τους επιθετικούς την εστία του Παπαδούδη ενώ πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης.

 

Πρεσβευτής ο «Μάγος»

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή είχε αργήσει χαρακτηριστικά να εντάξει μέσα στον οργανισμό τον παλαίμαχο άσο της μεγάλης ομάδας της χρυσής δεκαετίας του ’70 Βασίλη Σταυροπόδη.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή τον ανακοίνωσε πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Β’ ως πρεσβευτή της κοκκινόμαυρης ομάδας.

Μια κίνηση έξυπνη από τη διοίκηση θέλοντας μέσω Στραβοπόδη να αγκαλιάσουν όλοι οι φίλαθλοι την πατρινή ομάδα.

 

 

Κάνουν ό,τι θέλουν

Μέχρι στιγμής όποια ομάδα θέλει να κάνει ντόρο στους πάγκους το κάνει με ιδιαίτερη ευκολία. Πρόσφατα ο πάγκος του Διαγόρα Ρόδου διαμαρτυρόταν χωρίς κανένας να τον ενοχλήσει… Το ίδιο έγινε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όπου οι άνθρωποι της ερυθρόλευκης ομάδας έκαναν ό,τι ήθελαν.

Η διοίκηση πρέπει άμεσα να λύσει το θέμα και να μην αφήνει τις αντίπαλες ομάδες να αγωνίζονται εντός και εκτός λες και παίζουν μέσα στην έδρα τους.

Στην φωτό διακρίνεται ο Γιάννης Μανιάτης του Ολυμπιακού να διαμαρτύρεται ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις διαμαρτυρίες συνεπλάκησαν μέχρι και παίκτες της Κ19 με ύφος πολλών «καρδιναλίων» όπως ο Ραφαήλ Σγουρός. 

 

Μία νίκη διαφορά

Θετικά θα μπορούσε κανείς να πει ότι ήταν τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής της Super League 2.

Και αυτό διότι ο Τηλυκράτης με τον Γιούχτα ήρθε 0-0 ενώ την Τετάρτη δύσκολα το Αιγάλεω θα περάσει το εμπόδιο του Ιωνικού εκτός έδρας.

Άρα μια νίκη διαφορά έχει αυτή την στιγμή η Παναχαϊκή από Τηλυκράτη, Αιγάλεω και Ολυμπιακό που είναι στους 8 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός Β στους 9 που ηττήθηκε 1-0 από τον Διαγόρα.

Από κει και πέρα στην κορυφή της βαθμολογίας πέρασε η Καλλιθέα, η οποία επικράτησε στο τέλος με 1-0 της Καλαμάτας.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος από την άλλη πάει «τρένο» την ομάδα της  Ηλιούπολης κερδίζοντας και τα Χανιά με αποτέλεσμα να «σκαρφαλώσει» στην 3η θέση της βαθμολογίας.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναχαϊκή- Ολυμπιακός Β 1-1

Ηλιούπολη- Χανιά 1-0

Καλλιθέα- Καλαμάτα 1-0

Διαγόρας-Παναθηναϊκός Β 1-0 

Τηλυκράτης – Γιούχτας 0-0

Ιωνικός- Αιγάλεω (13/12)

ΕΠΟΜΕΝΗ

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ηλιούπολη-   Ολυμπιακός Β

Παναχαϊκή- Καλλιθέα

ΠΑΕ Χανιά- Ιωνικός

Καλαμάτα- Παναθηναϊκός Β

Αιγάλεω- Τηλυκράτης

Διαγόρας Ρόδου- Γιούχτας

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Καλλιθέα      14-7   23

ΠΑΕ Χανιά    18-8   22

Ηλιούπολη   10-8   20

Καλαμάτα    19-10 19

Διαγόρας      13-11 19

Ιωνικός         14-12 15

Γιούχτας       11-10 14

Παναθηναϊκός Β    7-18   9

Ολυμπιακός Β         17-9   8

ΑΟ Αιγάλεω 4-12   8

Τηλυκράτης 7-20   8

Παναχαϊκή   7-16   5

 

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Δημήτρης Δρόσος σε ένα ακόμα παιχνίδι της Παναχαϊκής βρέθηκε στην κερκίδα της Αγυιάς και παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Β.

 

Γιατρός αγώνα ήταν ακόμα μια φορά η Βιβή Λουκοπούλου ενώ από την ΕΠΟ παρατηρήτρια αγώνα ήταν και πάλι η Αριστέα Ρόμπολα

 

Έξαλλα πανηγύρισε το γκολ του Μπάρετ ο Γιάννης Ιατρούδης που βρισκόταν στην κερκίδα του γηπέδου της Αγυιάς. Ο έμπειρος επιθετικός δέχτηκε χτύπημα στην τελευταία προπόνηση και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Παναχαϊκή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement