Connect with us

Παναχαϊκή

Άλλαξε και πάλι η έδρα

Published

on

 

Τελικά στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου το ματς της Παναχαϊκής με το Αιγάλεω

 

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι η διοργανώτρια αρχή της Super League 2 είναι για γέλια και για κλάματα καθώς δεν έχει καμία οργάνωση και όπως φαίνεται μόνο το ποδόσφαιρο δεν την ενδιαφέρει.

Η αναμέτρηση της Κυριακής λοιπόν ανάμεσα στο Αιγάλεω και την Παναχαϊκή για την 15η αγωνιστική της Super League 2 θα διεξαχθεί εντέλει στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου “Τσόκας Γεώργιος” και όχι στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης», όπως είχε αρχικά ενημερώσει η διοργανώτρια αρχή.

Όπως και να έχει την Παναχαϊκή δεν την ενδιαφέρει καν το γήπεδο καθώς στόχος της είναι να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο που θα της δώσει έναν άλλον αέρα αισιοδοξίας.

Ο Γιάννης Τάτσης αυτές τις ημέρες ετοιμάζει τους κοκκινόμαυρους έτσι ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι για έναν ακόμα τελικό. Έναν τελικό που αν τον κερδίσουν έχουν δύο εντός έδρας ματς και όλα πλέον είναι στα δικά τους τα πόδια.

ΜΕ ΜΠΟΟΝΕΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στα θετικά για τον Γιάννη Τάτση είναι ότι στη διάθεσή του θα είναι και ο Ιντι Μπόονεν ο οποίος δείχνει πανέτοιμος να βοηθήσει την κοκκινόμαυρη ομάδα σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως είναι αυτό με το Αιγάλεω. Χθες μάλιστα στην προπόνηση εντάχτηκε και ο Γρηγορόπουλος ο οποίος δείχνει να ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ

Ο κόσμος της Παναχαϊκής είναι ο 12ος παίκτης και αυτό φάνηκε και στο εντός έδρας ματς με τον Γιούχτα, ο οποίος έσπρωξε τους κοκκινόμαυρους για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι φίλοι της ομάδας και σε αυτό το παιχνίδι θα είναι δίπλα στους κοκκινόμαυρους ποδοσφαιριστές και μάλιστα το ταξίδι θα είναι αρκετά εύκολο καθώς το γήπεδο του Ασπρόπυργου είναι στην αρχή της Αθήνας.

ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ

Ο Γκανσιέρ εντέλει συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του με την Παναχαϊκή και έτσι ελευθερώνεται η μια θέση του μεγάλου και πλέον θα μπορεί να αποκτηθεί ο επιθετικός που ήδη έχει συμφωνήσει με την ΠΑΕ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement