Connect with us

Παναχαϊκή

“Με κοντή μνήμη» το Σίτι, ανακοινώθηκε ο Πέρεζ

Published

on

 

Το Αιγάλεω δεν έκανε δεκτό το αίτημα της Παναχαϊκής να δώσει εισιτήρια στους φιλάθλους της ομάδας όταν η κοκκινόμαυρη ΠΑΕ μοίραζε προσκλήσεις και μειωμένα εισιτήρια στην Αγυιά για τους φιλάθλους του.

Μόνο και μόνο το όνομα Παναχαϊκή προκαλεί φόβο στους αντιπάλους της και αυτό έρχεται να το επιβεβαιώσει και το Αιγάλεω.

Τα προηγούμενα χρόνια η ΠΑΕ Παναχαϊκή φιλοξενούσε στη Θύρα 12 τόσο με προσκλήσεις όσο και με μειωμένα εισιτήρια τους φιλάθλους του Αιγάλεω όμως απ’ ό,τι φαίνεται οι άνθρωποι του Σίτι έχουν κοντή μνήμη. Και εάν η μνήμη τους είναι μια χαρά τότε η φανέλα της Παναχαϊκής τους προκαλεί τεράστιο φόβο.

Αυτό πρέπει να πεισμώσει τους πάντες στον οργανισμό της Παναχαϊκής και η διοίκηση πρέπει να προστατεύσει την αποστολή. Φανταστείτε για να μην δίνουν το ΟΚ να βρεθούν οι φίλοι της Παναχαϊκής στο πλευρό της ομάδας τι μπορεί να γίνει τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η διοίκηση πρέπει να προστατεύσει την αποστολή έτσι ώστε να μην επηρεαστεί από κανένα γεγονός το οποίο μπορεί να λάβει χώρα λίγο πριν από το ματς όπως και κατά την διάρκεια αυτού.

Η ΠΑΕ μάλιστα προχώρησε και στην παρακάτω ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ότι δεν έγινε δεκτό το αίτημά μας για εισιτήρια στον εκτός έδρας αγώνα με το Αιγάλεω.

ΥΓ 1:  Να θυμίσουμε στην ΠΑΕ Αιγάλεω ότι τα τελευταία δύο χρόνια φιλοξενήσαμε την Θύρα 12 τρεις φορές στην Πάτρα με προσκλήσεις και με μειωμένα εισιτήρια σε άψογη συνεργασία με τον κύριο Παλτόγλου και χωρίς να έχουν ζητηθεί επίσημα εισιτήρια.

ΥΓ 2: Τα συγχαρητήριά μας στον Αχαιό νομικό της ΠΑΕ Αιγάλεω για την πλήρη και εμπεριστατωμένη νομική απάντηση στο αίτημά μας».

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω

Η διοίκηση του Αιγάλεω ενημέρωσε τους φιλάθλους της για τα εισιτήρια τα οποία μπορούν να προμηθευτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ. Μάλιστα επισήμανε ότι την ημέρα του αγώνα έξω από το γήπεδο δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα. Αυτό σημαίνει ότι όποιος φίλος της Παναχαϊκής θέλει να δει την αναμέτρηση μπορεί ασφαλώς και να το κάνει μεμονωμένα αρκεί να προμηθευτεί έγκαιρα εισιτήριο.

Αναλυτικά: «Ανακοινώνεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Παναχαϊκή που θα διεξαχθεί την Κυριακή (21/01) στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου στις 15:00 για την 15η αγωνιστική της Super League 2, θα γίνει ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ομάδας μας (Ιερά Οδός 286-288) και το εκδοτήριο του «Στ. Μαυροθαλασσίτης». Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρξει διάθεση εισιτηρίων από το γήπεδο Ασπρόπυργου.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει το Σάββατο 20/01 από τα γραφεία του Συλλόγου (10:00 με 12:00), καθώς και από τα γκισέ του «Στ. Μαυροθαλασσίτης» (12:00 με 15:00) και θα συνεχιστεί την Κυριακή 21/01 από τα γραφεία (10:00 με 12:00).

Τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύσουν κανονικά για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Έχει οριστεί γενική είσοδος με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ».

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΠΕΡΕΖ

Λύθηκε εντέλει και επίσημα το συμβόλαιο του Γκανσιέρ και όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ άνοιξε ο δρόμος για τον ερχομό του Μεξικανού επιθετικού. Μάλιστα ο Εντουάρντο Πέρεζ είναι από χθες στην Πάτρα έτσι ώστε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και λίγο αργότερα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Μεξικανό επιθετικό ποδοσφαιριστή Eduardo Perez Reyes.

O Eduardo Perez Reyes είναι γεννημένος 28 Απριλίου 1993 και έχει αγωνιστεί στις ομάδες Santos U20, FC JUAREZ U20, Morelia, Puebla FC, Santos Laguna, Zacatepec ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Club Atletico La Paz.».

 

 

Φ. ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ένα χρόνο μακριά μας

Το ετήσιο μνημόσυνο του φιλάθλου της Παναχαϊκής Φώτη Φωτεινόπουλου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 8:30π.μ. στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγυιάς. Ο εκλιπών ήταν ένας από τους αγαπητούς φίλους της κοκκινόμαυρης ομάδας και ένας από τους ανθρώπους που βρισκόταν δίπλα στην ομάδα τόσο στα εντός έδρας ματς όσο και στα εκτός.

 

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Υποδέχεται τον Πανιώνιο

Η Κ15 της Παναχαϊκής υποδέχεται αύριο στο γήπεδο των Προσφυγικών τον Πανιώνιο για την 9η αγωνιστική της Super League 1.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κατριμπούζα θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα καθώς η ομάδα της Σμύρνης είναι στα μέτρα του. Να θυμίσουμε ότι η Παναχαϊκή στο πρώτο παιχνίδι έχασε δύσκολα με 1-0 και σαφώς μετά από τόσες αναμετρήσεις οι κοκκινόμαυροι είναι πολύ καλύτεροι αγωνιστικά.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement