Connect with us

Παναχαϊκή

Χωρίς νέα πρόσωπα στο εντός έδρας κρίσιμο ματς με τα Χανιά

Published

on

 Πονοκέφαλος επικρατεί στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση τριών με τεσσάρων παικτών ωστόσο μέχρι το κρίσιμο παιχνίδι με τα Χανιά δεν θα υπάρχει καμία νέα προσθήκη.

Το νέο πρόσωπο που αναμένεται να δούμε είναι του Πέρεζ του οποίου το δελτίο θα εκδοθεί σήμερα ενώ στη βασική 11άδα ενδεχομένως να είναι ο Μπόονεν και η αλήθεια είναι ότι τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές τους αποκτήσαμε για να βοηθήσουν την Παναχαϊκή στα δύσκολα παιχνίδια.

Το παιχνίδι την Κυριακής (3 μ.μ.) με τα Χανιά είναι ένας ακόμα τελικός και αυτή την φορά η νίκη είναι πιο σημαντική από ποτέ καθώς έχασε βαθμούς κόντρα στο Αιγάλεω. Η ομάδα της Κρήτης είναι η καλύτερη της κατηγορίας και το έργο των κοκκινόμαυρων είναι πολύ, πολύ δύσκολο όμως δεν υπάρχει κάτι άλλο από την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Για να έρθει όμως αυτό το τρίποντο πρέπει όλοι όσοι ξεκινήσουν να βγάλουν πάθος και ποδοσφαιρικό εγωισμό και με την βοήθεια του κόσμου να μπορέσουν να πάρουν την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Μια νίκη που θα ανεβάσει την ψυχολογία καθώς θα έρθει απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ δυνατό.

Να θυμίσουμε οι Νάστος, Μούλντερ που έχουν συμπληρώσει κάρτες την ποινή τους θα την εκτίσουν ο πρώτος με Ιωνικό και ο δεύτερος με την Ηλιούπολη.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΤΙΜΗ

Η τιμή του εισιτηρίου δεν θα αλλάξει με τα Χανιά με τη γενική είσοδο να ανέρχεται στα 5 ευρώ. Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης και με τον Γιούχτα ήταν αυτός που ώθησε τους κοκκινόμαυρους χωρίς να παίξουν σπουδαίο ποδόσφαιρο να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΟΥ ΤΑΡΑΣΗ

Ερήμην της ΠΑΕ Παναχαϊκή εκδικάστηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, την Τρίτη (23/01) στο Διαιτητικό Δικαστήριο η αίτηση επιβολής-ενεργοποίησης ποινών του Γιώργου Ταράση.

Το πρώην μέλος του τεχνικού τιμ είχε καταθέσει στην ΠΕΕΟΔ ότι πλήρωνε από την τσέπη του. Δικαιώθηκε και με την έκδοση της απόφασης η ΠΑΕ θα πρέπει να τον εξοφλήσει εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Ο ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΧΑΝΙΑ

Ο Αναστάσιος Γιαννούκας του συνδέσμου διαιτητών Δωδεκανήσου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τα Χανιά που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 στο γήπεδο Αγυιάς (15:00) για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2. Βοηθούς θα έχει τους Δημήτριο Λιόντο (Ηπείρου), Αναστάσιο Θανασιά (Ηπείρου). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ιωάννης Ρούτσης Κορίνθου. Παρατηρητής διαιτησίας ο Σοφιανός Μαρανός (Αθηνών). Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας ορίστηκαν να τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: (27/1, 15:00): Τηλυκράτης-Ολυμπιακός Β: Φουστανάς (Μακεδονίας). (28/1, 15:00): Παναθηναϊκός-Γιούχτας: Αλιάγας (Δυτικής Αττικής), Athens Kallithea-Αιγάλεω: Ρεντίφης (Ανατολικής Αττικής), Ηλιούπολη-Καλαμάτα: Κουκουλάς (Λέσβου). (15:45): Ιωνικός-Διαγόρας: Κόκκορης (Αρκαδίας).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement